8

Batman

преди 1 месец

Това да ли не е божие предупреждение да спрат с войните и да оставят земята на мира от тия бомби и оръжия.. замислите се малко бе гурбернатори ако имате поне малко мозък

7

Анонимен

преди 1 месец

От над 2 г. ни надувахте главите с някакви ***.Мислех,че бълнувате вид делфини,наречени opkи и подводни битки заради наркотиците,които взимате.Оказаха се бедни хорица от село Оркс в (забележете само!) Съветска област.А къде е Мордор не се знае все още...все пак не е зле да откажете дрогата.

6

Анонимен

преди 1 месец

Тази зима снежната покривка в района на Южен Урал беше над 2 метра. Пролетта дойде много рано и много бързо.

5

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 1Ами те украинците си взривиха стената бе ***, така отнесоха всички заграждения и затрупаха окопите на руснаците защото источния бряг на реката е по нисък.

4

Анонимен

преди 1 месец

Да извикат армията да помага. Опа, те пък заети да окупират територии и да избиват и изнасилват цивилни. 0pки, не могат да се справят с това, което имат, зинали за още.

3

Анонимен

преди 1 месец

До Инж+ Факт. Именно там рашистите са заточили Тарас Шевченко - в Орск

2

Инж+

преди 1 месец

Господ забавя, ама не забравя!!!

1

Анонимен

преди 1 месец

Какво ни интересува, 84% от тези хора сигурно са се радвали, когато язовирната стена в Украйна беше взривена. Ако бяха нормални хора да им помогнеш ... а те са готови да забият нож в гърба на всеки "нацист".