19

Главунчо към ПП-ДБ

преди 1 месец

Чакайте от умрел писмо...ще ви купя колело....ама друг път !

18

Анонимен

преди 1 месец

До Защо мълчите за това -КОИ ЧИНОВНИЦИ ОБАЧЕ!? НА ТЕХНИТЕ ПРИЯТЕЛИ И РОДНИНИ-ДА!

17

Анонимен

преди 1 месец

Всички медии, с изключение на череповите и прокопиевите, публикуваха снимки от срещи на гл. секретар на МВР, Коцев; шефката на митниците, Банова; депутата от ПП/ДБ и бивш министър на МВР, Б. Рашков; и Кирил Петков с арестуваните контрабандисти, баща и син Димитрови. Снимките са от общи почивки в България и чужбина, от партийни мероприятия на ПП/ДБ, и от дома на Б. Рашков. От снимките е видно, че Коцев и Димитрови са в много близки отношения. Въпроса е: Защо Днес мълчи и не публикува тези снимки?

16

70028

преди 1 месец

Ротацията се случи- ПП-ДБ са прецакани

15

Сър Пичук

преди 1 месец

Служебното е добре, ама Юни месец за кой да се гласува като са само циркаджии. Поредни избори, без реален избор. Все едни и същи комплексари.

14

карачанаков

преди 1 месец

Пускам телевизората и кво да видя Киро бе Киро при Ризовата.Гледам и се чудя Кирцата напушен ли е и или намокрен в стил Бойко Рашков, и повтаря едно и също Пеевски командва Борисов като папагал, също като Надка дето се дереше Гешев та Гешев.Тези от ПъПъ и Дъ е Бъ България май наистина не са добре,значи Калин го командвали и му казвали какво да прави ама, Киро като му казал да сложи Клара Цеткин на даден пост това било предложение.

13

Анонимен

преди 1 месец

Върха е предложението на Милошев за министър )))

12

Въпрос?

преди 1 месец

До 9 Бонго-Бонго. Стоянов е "ценен" за кого? За ГЕРБ и ДПС ли? За купувачите на гласове ли, за ГЕРБ и ДПС да могат да си подменят вота и да печелят избори ли, за кого, уточни?! Определено Стоянов Не е ценен за честни избори! Не е ценен за ръкъводене на мвр в екстремни ситуации, в които той вместо да е на линия, ходи на Кино@

11

Защо мълчите за това

преди 1 месец

Кабинетът на ПП-ДБ вдигна заплатите на всички чиновници!!!

10

Анонимен

преди 1 месец

До Резидент: За това,че изобличи шарлатаните ли !? Браво на Президента,че поправи грешката си отн.алчните и нагли некадърници!

9

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен -Достатъчно е да знам, че Денков и Тагарев няма да са част от него, което го прави в пъти много по-добро от редовното старо такова! И АСЕН ВАСИЛЕВ !!!!!!!!

8

Анонимен

преди 1 месец

С правителства или без, все едно България е купена от САЩ

7

Анонимен

преди 1 месец

На мен не ми дреме. Достатъчно е да знам, че Денков и Тагарев няма да са част от него, което го прави в пъти много по-добро от редовното старо такова!

6

Алекс

преди 1 месец

Никаква аванта на Шарлатаните.Да си сърбат попарата,която надробиха с промените в Конституцията.

5

БАНко

преди 1 месец

КОЙ МИ С.... В ГАЩИТЕ , ПАВЕТА !!! СЕГА ОТНОВО ПРЕЗИДЕНТА ЛИ ВИ Е ВИНОВЕН ???

4

БАНко

преди 1 месец

ПАВЕТАДЖИИ , ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НЕ БИ ПОСТАВИЛ ,,ВАШИЯ ЧОВЕК" КАЛИН СТОЯНОВ ЗА МИНИСТЪР , НО ВИЕ ЗАДЪЛЖИХТЕ ГЛАВЧЕВ С УМОПОБЪРКАНИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ НА КОНСТИТУЦИЯТА !!!

3

Нора

преди 1 месец

На кой от народа ми пука за състава на правителството?

2

Ала бала

преди 1 месец

Какво им пречи Калин Стоянов? При него не става номера с ала-бала ли?

1

На бунището

преди 1 месец

Едно е важното: лъжците от ПП ДБ да идат на бунището на изборите.