66

Истина

преди 3 седмици

Израел отдавна щеше да унищожи всички ислямски терор.групи като Хамас ООП Джихад АлАкса ИДИЛ Хизбула обединени в престъпната джихадистка неонацистка организация съюз на на много ислямски престъпни режими като Иран Сирия Ливан Турция Ирак Катар Йемен Египет Пакистан Афганистан и др престъпници срещу човечеството, незаконно легализирани финансирани от ООН про-терористи корумпирани като тях, ако слушаше Бог, а не измамни корумпирани антисемитски ООН слуги на дявола - нацисти, комунисти,ислямисти

65

Антисемити=сатанисти

преди 1 месец

Всички праведни ( Божии съвестни морални честни) хора са на страната на истината и правдата с Божия избран свят народ Израел, само нечестивите ( корумпирани, измами, неморални, безбожни, извратени слуги на дявола като комунисти нацисти, ислямисти и др. терористи са антисемити и врагове на 1! Истинен Бог на Израел, под Божия праведен гняв, проклятие и съд, които са винаги мнозинство защото е по лесно да лъжеш, крадеш убиваш за ООН пари като антисемити, отколкото да страдаш за истината като Израел

64

Анонимен

преди 1 месец

Бенджито като разбира, че вече е на по-малко от една крачка от падане от власт, съд и осъдителна присъда за геноцит, взе да довори несвързано за победа. Какво победа бе - виж какъв батак направи. Дори и господарите на Израел от ФАЩ вече ги е срам и се чудят как да го озаптят Бенджито, но всички занем че побесняло куче се озаптява само в клетка и ако се наложи с "приспиване". Колкото по-рано стане това, толкова по добре за Израел

63

АзъКанхАзъ7112136860

преди 1 месец

До 61!!! Научи най-сетне какво значи трудната ти думичка "евреин",че е позор да я повтаряш като папагал ,ти,който си същинският евреин! Ашкеназите никога не са били и няма да бъдат евреи. АШКЕНАЗИМ е изконното пред и следпотооно население на Европа. Причината да сме и в Израел е ,че някога част от нашият народ Галски бе поробен именно там от фараоните роми. АШКЕНАЗИМ няма нищо общо с Авраам,който не е от Яхвет. Авраам бе ром,Моисей бе ром ! Те не са от Яфет к Ашкеназ.Научи се да мислиш !

62

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Смело напред,Бенджи! Те трябва да си платят за всичкото зло от две хиляди години насам! Те не са живи същества. Затова и онези велики политици,които бяха пророците се бориха против смешението. И ето до какво смешението на раси води! До зомбизъм! Така че,брат Бенджи, не само Рафах,но и Европа ще превземете със смелите си Живи сърца! Палестинците можеха да освободят заложниците и всичко щешеда спре.Те обаче няма какво да освободят,защото ,според мен,са извършили Холокост срещу тях. Никаква прошка!

61

Анонимен

преди 1 месец

евреи-очаквайте подарък от Иран!

60

Анонимен

преди 1 месец

До братя евреи....ХАХАХАХАХАХАХХАХАХААААААААААААААА.....................

59

И те са дали нещо на

преди 1 месец

света. Зейне ли конфликтна яма в Близкия Изток, оттам непременно надзърта по някой иранец, явно или завоалирано. Играят си с огъня. Но няма да изчезнат напълно. В България споменът за тях ще е вечно жив в езика ни. Те са ни дарили винаги модерните български думи: шкембе, шише, туршия, таратор, мезе, чобан, бакшиш, бошлаф, кьоркютюк, шмекер и най-вече чифте (На гол тумбак чифте пищови). Ашколсун!

58

Алекс

преди 1 месец

Нищо изненадващо.Ясно е,че победата ще е за Израел.Евреите помнят Освиенцим и ще се бият решително за държавата си."Хамас" и "Хизбула" колкото по-рано осъзнаят това,толкова по- добре за тях.Иначе много бой и Израел пак продължава съществуването си.

57

Анонимен

преди 1 месец

А крадливата евреиска *** пак била си присвоила нещо,абе вие да не сте братчеди с римляните

56

Анонимен

преди 1 месец

Пак до Карлуково: Копейко, оправи си интервалите, виж пак в речника си що е то "некрофил", че не се пише с И и т.н. Беше ми неловко да ти правя забележки за грамотност, за да не те комплексирам. Но ти продължаваш да се правиш на компетент, за да се издигаш в собствените си очи, а се излагаш пред околните. Та да ти река: "Спри". В твоя случай мълчанието е злато, наистина.

55

Анонимен

преди 1 месец

До Карлуково Копейка е този, който проповядва идеите "Русский мир" на Путин и ползва неговата стилистиката в коментарите си. За прогресивните хора мирът е Путин да се изтекли от окупираните територии и да плати щетите, които е нанесъл. За теб (и Путин) мир е Украйна да подари част от земите си на Путин като условие за започване на преговори. И не разбираш от метафори. "Готви се за война" означава "готви се да опазиш своето от нашественика", когато те нападне". Коце, ти ли си?

54

Сандо

преди 1 месец

ти да видиш, победиха !

53

Карлуково

преди 1 месец

До Анонимен Викаш мир е равно на копейка , добре да така е .

52

Латерна

преди 1 месец

До Анонимен Готвейки се за война получаваш мир , а не война.

51

Анонимен

преди 1 месец

До Анормален 49 Ааа, познах те! Ти си скучаещият нищоправец с речниците. Не си интересен. Казах ти, тези онлайн речникови статии ги пиша аз. Ако се скрият сайтовете с речници, от погледа ти, ще запелтечиш. Такава каша е в главата ти.

50

Анонимен

преди 1 месец

До Страх и ужас Копейкин ли ти ги праща тези премъдрости. Ако някой е казал нещо, не значи, че то е вярно за всички и навсякъде. И аз ще ти предложа няколко сентенции (познай авторите или фолклорните извори): "И най-мъдрият си е малко ***", "От ума си тегли", "Ако искаш мир, готви се за война", "Сухо дупе риба не яде", "Свободата не ще Екзарх, иска Караджата", Кажи ми кой ти е приятел, да ти кажа какъв си". Честито на печелившите!

49

Анормален

преди 1 месец

До АнонименПак едно и също повтаряш ,а неутрален е синоним на пацифист -мир, не на копейка както се мъчиш да втълпиш, без никаква елементарна логика от 9 клас. Явно си никрофил обичаш войните. Всеки сам си преценя.

48

Анонимен

преди 1 месец

До Ядрена зима Не е вярно, че си неутрален. Това беше лъжата ти. Другото ти мнение не ме интересува.. Посочих ти копейските опорки, които те издадоха .Само толкова. Никой не е длъжен да е на твоето мнение. Така че не се хаби . Копейка може да убеди само друга копейка.

47

Страх и ужас

преди 1 месец

Света е на Арес. Във всички страни на конфликтите заклеймяват като предател всеки, който поиска мир. Като не искате мир трепете се ние кво да правим.Арес е тракийско божество преди да го погърчат, от българските земи е . Не забравяйте, че и най-лошия мир е по-добър от войната.