29

Ти да видиш..

преди 1 месец

Прегръдка с врага.

28

Така е ..

преди 1 месец

Русия са суровинни донори и васали на Китай. Едно голямо НИЩО.

27

руски смешници

преди 1 месец

абе мъчат се да набедят Китай за съучастник в руските военни престъпления ама нещо не им се получава на Москва..ха.ха китайците си гледат интереса и затова са сила и руснаците ще им дишат прахът..ха.ха

26

ФашизЪмЪт

преди 1 месец

Терористите трябва да се унищожават. Самолета на ларвов следва да бъде свален. СТИГА ГИ ГАЛИХТЕ С ПЕРЦЕ ТИЯ ТЕРОРИСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

Радост ли?

преди 1 месец

Инфантилите са винаги радостни и усмихнати - признак за старческа деменция.

24

А

преди 1 месец

До Бай Дрън Не ви ли се струва, че това, което пишете е друга тема? Западните държави, дали изобщо се стигнат до съд не се знае, а дали изобщо ще бъдат осъдени съвсем не е ясно.

23

Бай Дрън

преди 1 месец

Те тия "цивилизованите държави, дето не искат Лавров", затова сега ще ходят на съд за робството. И тогава Украйна ще им се стори като касичка прасе це с жълти стотинки в него спрямо репарациите, които ще трябва да плащат на африканските държави.

22

Дааа

преди 1 месец

До Анонимен17 Си Дзипин си е направил сметка ,какво да прави! Китай няма да изостави пазарите си в Европа и Америка заради Путин! Сега се възползува от ситуацията и купува петрол на ниски цени от Русия. Освен това изкупуват и земите около езерото Байкал и строят туристически комплекси и селища от които ще има солидни печалби. Местните руснаци са недоволни, че китайците купуват на ниски цени, а за тях е забранено!

21

Я па ти..

преди 1 месец

До Анонимен 18 За какво браво на Русия. За войната ли ? Много си заблуден.

20

Я па я..!

преди 1 месец

Китайците не са глупави да рискуват икономиката и пазарите си заради л-уд-ия Путин.За това се държат със САЩ. Уж добрите отношения с Русия са само мимикрия. Те имат бъдещи планове за Русия. Чакат само да се разпадне РФ и ще гледаме кво става.

19

Анонимен

преди 1 месец

Като цивилизованите държави не го искат ще ходи в Китай, Св.Корея, Еритрея, Иран. Това са новите-стари верни приятели.

18

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

За да построят макети в реални размери във вътрешността на страната си на президенската резиденция и части от столицата на Тайван,за да тренират китайските войски едва ли ще натискат Русия за мир.Официално повтарет единствено,че мир може да се постигне само с участието на Русия в разните дискусии,като предстоящата в Швейцария без учадстието на Русия,където ще слушат лекции с украинските виждания.Казват какво не подкрепят,но в Азия всички се изразяват така.

17

Така е ..

преди 1 месец

Лавров не разбра ли че Си Дзипин се бъзика с него и ги интересува единствено изгодата от евтините суровини. И китайците са приятели с Путин , колкото и Ердоган.Путин няма приятели.

16

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Русия!

15

Анонимен

преди 1 месец

Колективният Запад редовно призовава Пекин да извърши предателство, но Си Дзинпин не го прави, защото знае, че след като смачка и разчлени Русия, Хегемонът, с помощта на своите съобщници, ще се нахвърли върху КНР.

14

Анонимен

преди 1 месец

Путин в много добри отношения със Си, бъркат си по дупките, а Путин се е хванал за палците на крачетата.

13

Пак ще проси

преди 1 месец

Подаяния от васала

12

Анонимен

преди 1 месец

мишока напуска пръв потъващия кораб

11

Анонимен

преди 1 месец

С единия крак в гроба, станал просяк на стари години.

10

Анонимен

преди 1 месец

тук ли е сбирщината паветножлътнициКИтай бил Със САЩ а не с Русия - сериозно ли? Съвсем не ви слушат главите хатлантици ,а този отдолу с ширпотребата алоъъ тия залъгалки вървяха преди 20 години