32

Нинел

преди 1 месец

Ми, като отвориха границите преди 30-ина години, така ще е.

31

Катя

преди 1 месец

"Работих" един сезон на морето....и никога повече и на никаква цена !? Ако ви разкажа какво изтърпях и какво спечелих,ще ме разберете напълно...

30

Анонимен

преди 1 месец

Млади кадри не търсят Бургас и туристическите му обекти

29

Анонимен

преди 1 месец

преведено от бургаски на български - търсят се млади и отчаяни хора, които да работят за без пари 3-4 медеца и ако може без трудови договори

28

Анонимен

преди 1 месец

Давайте добри заплати и те ще дойдат без да ги търсите !!!

27

Anus shepti

преди 1 месец

ТЕЛЯК ТА ДРЬНКА...ПОЗИЦИЯТА ЗА РИМСКАТА БАНЯ МЕ ВПЕЧАТЛИ...ОБЩА ЛИ Е..ИМА ЛИ ПИСУАР...ИБРИК..МОКРИ КЬРПИЧКИ...ИНСТРУМЕНТИ ЗА ОКАЗВАНЕ НА ПОМОЩ ПРИ ЗАКЛЕЩВАНЕ..КОЗИ КРАК НАПРИМЕР

26

Анонимен

преди 1 месец

Не виждам информация за трудовото възнаграждение, а това е най-важното. Все пак не сме дружества за благотворителна дейност.

25

Абе

преди 1 месец

Нали плашеха, че ще ни наводнят филипинци и всякакви джигитайци. А сметнаха ли че двупосочен билет дотук не се изплаща за три месеца с тукашните заплати. Контактувах преди година с някаква от Цебу/Филипините. Работи в колцентър и взима колкото в тукашните. Няколко пъти оставала без работа, готви у дома си и предлага храна за работници. Изкарвала повече, но не било престижно.

24

Анонимен

преди 1 месец

Да им работят синовете, дъщерите, внуците и тн

23

Анонимен

преди 1 месец

След толкова години подигравка със заплащането на тези хора които отиваха да работят през лятото, сега трудно ще намерят кадри. Всеки си плаща тарикатлъка. Да търсят джигитайци, които още не са запознати колко са некоректни работодателите ни.

22

Дедо

преди 1 месец

Митьо Очите и той търси млади дистрибутори за курортите, ама той поне дава високи заплати и премии.

21

Анонимен

преди 1 месец

В лагерите за мигранти провериха ли ? Там са все специалист. Също както и в маалата.

20

Алекс

преди 1 месец

Където има наистина атрактивни условия/най-вече добро заплащане/,проблем с кадрите няма.При останалите може и да се появи проблем.Шматароците,които работят за без пари свършиха.Трудовият пазар на ЕС е отворен.

19

Анонимен

преди 1 месец

До 19 щото дъртите знаят кои са туристическите обекти, а не това което сега се представя за такова. От друга страна някой си криско ще каже - я да свием една хавица тука, кво да ви разказвам че тоя обект го направи турският подизпълнител вчера, а шефа открадна бая пари.

18

Работодател

преди 1 месец

Идвайте на 700лв че събирам за яхта

17

Анонимен

преди 1 месец

До АНОНИМЕН 15, абсолютно верен коментар. Бургас и региона НЕ са туристически дестинации. Южното черноморие винаги е било прерогатив на бачкатори и шофьори. Еднва през последните години решиха, че са много специални и искат и международен туризъм. Но не им се получава. Продължават да пристигат руснаци, украинци и източноевропейци. А за бизнес нюх и умения изобщо не можем да говорим. За това и то зи град е на първо място по незаети работни места! Факти! Факти! Факти!

16

444

преди 1 месец

Всичко е въпрос на пари, но кой би зарязал нещо дългосрочно за по-висока надница. А дали ще платят изработеното от 3 месеца единия го пиши бегал, другите два са за разходите. Добре звучи работа на морето, но ако не си в плажно барче едва ли ще го видиш изобщо. Паритеее, пригответе дебели пачки за да се излъже някой!

15

реджеб иведик

преди 1 месец

ахахах започнахме ли със спунисващите статии за "огромно и сензационно търсене"на кадри за родното черноморие!!!...ама много слаба статия нещо заглавието ви трябва е както предишни години не си ли знаете урока???..заглавията трябва да са ви тип: търсят се готвачи за морето 5000 лв. заплата и пак не могат да намерят или търсят по дърво и камък кадри за морето дават по 3500 на 8 часов редовно заплащане и пак не могат да намерят нали знаете че така лесно се намират с медиино облъчване...и после

14

Факт

преди 1 месец

В туризма се перат най много мръсни пари а мутрите дават мизерни заплати на работниците,дори и чужденците бягат от тях.

13

АНОНИМЕН

преди 1 месец

Бургас никога не е бил туристически град, той е създаден и развит като индустриален център на югоизтока. В града нямаме никакви значими културни забележителности и жалко ,че местните управници решиха , че можем да бъдем туристически град - това е невъзможно и затова западаме бързо в сравнение с другите големи градове. В града ни има само една морска градина и добър градски транспорт , но това е нищо. Младите хора тук са потомци на работници в производствата и няма традиции в туризма.