39

Анонимен

преди 1 месец

Ми браво. Но не ми се вярва да убеди Путин да върне окупираните територии и да се изтегли.Много си е повярвал за мира.

38

Анонимен

преди 1 месец

И какво, трябва да сме впечатлени, че са избрали поредната тиква от Възраждане ли? А тука в коментарите путинофилите безмозъчни изпадат в тихи пулсиращи оргазми, че бил про путин настроен.

37

Обективен

преди 1 месец

Защо ли словаците избраха проруски президент ? Защото и те,както и българите са отвратени от евроатлантици като Фондерлайняната Хурсула.

36

КАЛАКУТА

преди 1 месец

Най после че си сложи у гаражо едно Ламборджини

35

Анонимен

преди 1 месец

И премиера и президента им са на еднаква вълна! Браво!

34

Анонимен

преди 1 месец

Избраха го защото иска мир! Като Орбан! Завиждам им!

33

Анонимен

преди 1 месец

Словаците ни показват пътя в момента! Накъде трябва да вървим и какъв човек да избираме!

32

Анонимен

преди 1 месец

Айде, и тия се уредиха с путофилски льотчик! Трагедия!

31

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 28 Значи, че си руснак или путинист, на теб ли да казвам.

30

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 27 Защо си го написал това? За етимологическа дъвка или показваш, че знаеш къде са речниците в нета? Понякога имената и фамилиите се дават на случаен принцип, като прякори и т.н., в миналото е можело и да се купи знатно име. Когато някой се казва Ленинов , баща му да не е Ленин? Или на Шейтанов дядо му е бил мюсюлмански дявол? (шейтан - дявол, ар.). По скоро екстравагантнитее фамилии са резултат от прозвища в съвременния свят.

29

Анонимен

преди 1 месец

Още една фашистка утре пка на еврогейския небосклон.

28

Анонимен

преди 1 месец

Какво значи да подкрепяш война на всяка цена? Питам, понеже и унас е пълно с такива. Извинете, не го разбирам, не е нормално според мен.

27

Анонимен

преди 1 месец

Пилигрим - поклонник, скитник! Някога поклонението е отнемало години от живота и се е превръщало в скиталчество, а богатството - раздадено или загубено.

26

хах

преди 1 месец

До Фют За различни коли се чакаше, не само Москвич и Лада. Имаше още Волга, Шкода, Полски фиат, Дачия, Вартбург и Трабант, Югозастава. Бяхме единствената соц държава без свое производство на коли. Бяхме забравили печките на дърва и въглища, ръждясваха в мазите и отиваха на "Вторични суровини". Топлехме се с нафта (варели по 250 литра мазата!) и на ток. Смядовски радиатори по 2500 вата с термореле! Билет за градски автобус-6 СТОТИНКИ. Дори хората с кола използваха най-често градския транспорт.

25

хах

преди 1 месец

До Фют Чакаше винаги за НОВИ леки коли, а не за 20-ГОДИШНИ ТРОШКИ! Освен това имаше търгове на малко употребявани западни коли. Обаче наш ***-чо гледаше да мине по тънката тарифа. Освен това България ЕДИНСТВЕНА ОТ СОЦ. ДЪРЖАВИ НЕ ПРАВЕШЕ СВОИ КОЛИ. За цветни телевизори не се чакаше, след като сами започнахме да произвеждаме (с японски кинескопи!) Вв 1981/2 г. Почивка в чужбина? западняците пълнеха нашите морски и планински курорти. Ти за чужбина ми лафаш. Сериозно ли?

24

Анонимен

преди 1 месец

Петер Пелегрини е съюзник на премиера Роберт Фицо.

23

Анонимна

преди 1 месец

Жалко, че е путинист. Явно красотата, макар и мъжката, не винаги върви с акъл. Орбан поне е грозник и му е простено донякъде.

22

Анонимен

преди 1 месец

До Килгор Траут Словакът не живее в 13 век Сега им викат така. А онези, за които говориш, не знам да са оставяли наследници. Май арабите по море там нещо...

21

Килгор Траут

преди 1 месец

До 15: А може би и сицилианската благородническа фамилия Пелегрини (от 13-и век) е създадена от ,,югославски ц.гани"? Сигурно е така, Югославия е една много древна държава... Да, думата има значение и ,,чужденец", но първото е ,,поклонник", пилигрим. Така че не търсете нещо там, където го няма. Всъщност, Пелегрини е прагматичен политик, който се възползва от многото русофили в Словакия (повече са от българските), за да се добере до властта. Но въобще няма намерение да загърбва ЕС и парите му...

20

Фют

преди 1 месец

До 5. И аз съм за, да се върнем във времето, когато чакахме за москвич и лада по 20 години, когато чакахме за цветен телевизор, почивки в чужбина - никога в прогнилия запад, искаш да емигрираш-Белене или куршум в главата и т.н..много са "хубавите" неща. Мдааа, беше много "хубаво" време :))))))))