218

Васил

преди 4 седмици

Този вече тотално изчатка

217

Лили пут

преди 4 седмици

Тия си го назначава и човека като си вършеше работата и не им играеше по свирката и стана Лош. Що така бе насе? Вие няма как вътре да се разберете. Много вожд. И как да се разберете като Киро сам не се разбира със себе си. Да не говорим за бойкикев. Вие се неутрализирахте.

216

Анонимен

преди 1 месец

БЯГА ПРЕД ВЯТЪРА!ДВАМАТА СЛУЖИТЕЛИ ВЕРБУВАНИ ОТ НЕГО ДА МУ ДОКЛАДВАТ КАКВО СТАВА В СЛУЖБАТА СА ДАЛИ РАПОРТ ЗА ВЕРБОВКАТА!ЗАЩО МУ ТРЯБВА СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ НА ВИСОКИЯ ГЕНЕРАЛ! А ДАЛИ Е ПОДСЪДНО?СТРАХ ТРЕСЕ ПП ДБ

215

Анонимен

преди 1 месец

Комунистически следовател от Разград костовист Вън нагъл Вън алчен Вън безсрамник за власт за лесни пари готов си на всичковън

214

Анонимен

преди 1 месец

И с кое разузнаване да поддържа връзка, с това на Нубия ли. Колчетата за домати си ги яж сам.

213

Никола

преди 1 месец

Ами туй му е работата бе ,Лъйнаркски Сщисан *** туй да не ти е цирковата трупа на заспалите *** в ДАНС

212

Анонимен

преди 1 месец

Този Атанас от пиенето е развил психози.Не е добре за цялата държава да говори такива неща по медиите с цел политически облаги.Грозно е.

211

вгз

преди 1 месец

Ясно е, че шефа на нашата служба работи за и с руснаците.Службата работи здраво, на две места, за да изкара повече пари. :)Вече сме пазарна икономика.

210

Що за сурат?

преди 1 месец

Когато генералът Гном беше върл участник във Възродителния процес като прокурор и съдия, настоящият началник на Военното разузнаване е бил бебе или в най-добрия случай е бил дете. Що за *** е г-нът Гном?

209

Анонимен

преди 1 месец

Някой ще обясни ли на джуджака, че е нормално като шеф на разузнаването да поддържаш отворени канали за комуникация с чуждестранните служби? То бива аматьорщина и невежество, обаче това неговото на нищо не прилича.

208

Много триете дружки!

преди 1 месец

Номер 136 Има разлики, да! . . ПИШЕ ДО 156 . . До 158 Анонимен. . . ВИЕ СТЕ ЯСНОВИДЦИ В РЕДАКЦИЯТА! НА КАКВО ХВЪРЛЯТЕ ЗАРЧЕТА НА КАРТИ ИЛИ СТЪКЛЕНА СФЕРА?

207

Анонимен

преди 1 месец

Тази пиеса пак с Атанасов я гледахме 2013 с Р.Б. сегашните ПП-ДБ 1:1. Там беше "предизборен трик", тук "маркетингов враг". Бойко си беше заминал още 2013, после и 2020. Едни и същи под различни имена го перат и врйщат всеки път. Шиши беше тежка намагнитен в Дубай. Пак същите му дадоха кураж да се върне. Нищо че 1/2 дължат съществуването си на героичната борба срещу него през 2013. Мафията винаги е обслужвана в крайна сметка перфектно от т.н. "градска десница".

206

Анонимен

преди 1 месец

Атанасов от обикновен доносник на ДС стана верен слуга на Посолството...за такива родоостъпници едно време е правен Белене - убийци, ренегати и предатели! Този гном преди 40 години щеше да лиже задни$ите на цялото Политбюро само и само да го харесат!!! Колк човешки живота е почернил малкият доносник?

205

Бг

преди 1 месец

Гнома. ше го хванат пепенците и в Лубянка ще го премажат от бой, газа му ще жигосат,като слуга на демонокрастите

204

Bg

преди 1 месец

Да отиде да брани *** гнома и там бам някой сармат и пудинг от мозъка на джуджаро...

203

Стаменов

преди 1 месец

Най-вероятно се касае за страхова невроза.

202

Анонимен

преди 1 месец

Тоя само Русия му е в устата.За България нищо.

201

НЯКОЙ

преди 1 месец

Да се чуди човек този и@@@т ли се е родил или после е станал такъв.

200

Руя

преди 1 месец

Тоя с изпъкналите очи.Защо не вземе да се лекува.Да спре с брътвежите си откачалката.

199

до 204

преди 1 месец

А съвсем друго си е да нарушат санкциите и да идат лично до Кремъл няколко тюфлецци на курс по пропаганда и да си купят вестници. Направо са им принтирали законопроектите за следващата година.