168

Обективен

преди 1 месец

В тази статия: https://dnes.bg/obshtestvo/2024/04/04/sled-aresta-na-mitnichar-nomer-1-parite-ot-zaloveniia-kokain-v-burgas-bili-za-kupuvane-na-izborite.603321 пише,че парите от заловения кокаин били за плащане на изборите. Ха познайте за коя партия са щели да отидат? И къде Киро и А_къде_ми_е_ка са продали кокаина?

167

Обективен

преди 1 месец

Тоя мижитурко стана адвокат на Коцев и Банкова. И часовничето дето подарил контрабандиста на Коцев било е-е-е , чак пък 50 бона.... вчера в интервюто стана за смях. Скрий се мишок долeн,че ставаш противен и на хората,на които още не си.

166

Делян Дебелян

преди 1 месец

Това смугло смешно академиче Мрънколай се оказа НАЙ-СЛАБИЯ ПРЕМИЕР в историята ни!! Нарече зърнопроизводителите и хлебарите...ТЕРОРИСТИ...Щял и МАРИЦИТЕ да закрива...тоз въшляк...Добре,че му бихме ДУЗПАТА...Да ходи сега пак да прави сапуни и веро и да бълва статийки-никому ненужни и никой не ги чете....ха ха

165

Анонимен

преди 1 месец

Според Денков-Живко Коцев изобщо не знаел, че Стефан и Марин Димитрови са контрабандисти. Познавал се с тях покрай други хора. Даже казва не са си близки.Много по-близък с Димитрови бил Калин Стоянов и се познавал по-отдавна с тях. Да, де, ама Калин Стоянов не е сниман гол със Стефан лежейки, нито е сниман по бели халати с Марин. Да изкара снимки на Калин гол, както е сниман Живко и тогава да се пени! Щото така му се смеят и мисирките, и папагалите.Стана за резила с тропосани лъжи с бели конци.

164

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен От колко време живееш в България, че да казваш, че нямало "по-некомпентентно" правителство? Смешен си!

163

Анонимен

преди 1 месец

Наглец лъжете безогледно фалшив академик самоназначен Вън разследване за теб корупция Кражби шарлатания

162

Анонимен

преди 1 месец

Поредният абсурд на ПП,ДБ. Премиер се оплаква от състоянието на държавата си. Щом главният секретар на МВР и премиерът не си говорят с министъра на МВР, щом подава сигнал срещу подчинените си и обвинява прокуратурата, че извършва натиск...то държавата която той управлява има голям проблем. Както и самият той. България никога не е имала по-некомпетентно правителство от това на ПП,ДБ, кабинетът "Денков".

161

Гражданин

преди 1 месец

До 155. Ами да, доволни сме. Сто пъти по-добре от най-големите некадърници от "промяната".

160

Изнервен

преди 1 месец

Ами, Денков, като не искаш невинни хора да са жертва на политически борби, спрете с вашите ежедневни НЕДОКАЗАНИ изявления по всевъзможни медии срещу други хора с обвинения за "мафия", "мутри", "потоци", "натиски", и. т. н.

159

Анонимен

преди 1 месец

ОТ КАКНА ТЕСТО Е АЩАДЕМИКА ЗА ДА НЕ МУ ВТАСА АКЪЛА, ЧЕ ЧАСОВНИК ЗА 50 000 не е мартеница!КОЛКО ТРЯБВА ДА ТИ Е АКЪЛА ДА ХУЛИШ ПРОКУРАТУРА!ДАНС И ТОВА ЗНАЕШ, ЧЕ РЕФЛЕКТИРА ПО ИМИДЖА НА БЪЛГАРИЯ! АЗ СЪМ ОБИКНОВЕН ЧОВЕК,НО В ТАЗИ СИТУАЦИЯ ОТИВАМ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА И СЕ СВИКВА НАЦИОНАЛНИЯ СЪВЕТ ЗА СИГУРНОСТ! ДА ЗАЩИТИ ЕДИН ОВЪРГАЛЯЛ СЕ СРИВАМ ДЪРЖАВАТА! ИСКАМЕ ШЕНГЕН! ДЕНКОВ ВИЕ ТРЯБВА ДА ЦЪДЕТЕ СЪДЕНИ ЗА ПРОТИВОДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ

158

Наглост

преди 1 месец

Цялото МВР трябва да бъде обърнато с хастара нагоре. Това е най-гнилата структура в държавата. 60 000 служители, въоръжени, повечето от тях не особено интелигентни, корупция и беззаконие. А този Коцев, главен секретар, награждаван даже многократно. Хили се като ряпа, нагъл до безобразие. После чакаме справедливост в България.

157

Анонимен

преди 1 месец

Много комичен премиер. Изтъпани се пред цялото общество в защита на един корумпиран служител в МВР. Добре е да му се обясни какво е подкуп, за да не изпада в комично положение. Това което наблюдаваме е наистина шокиращо, минава всякакви граници за морал и достойнство.

156

БАНко

преди 1 месец

БЪЛГАРИНО , ЩЕ ПОЗВОЛИШ ЛИ НА ИЗБОРИТЕ ДА СЕ СЛУЧИ ВСИЧКО КАЗАНО В ,,ОНЗИ ЗАПИС НА ПАВЕТАТА " ????

155

Бг

преди 1 месец

У тъмното до парапета, ПърДенкоф изтърваЛ сапуна и телфона с реч на Лена. Минал Киро чул и се объркал....гнусотия...

154

Dj

преди 1 месец

Живко Коцев малък ли е сам да подаде сигнал?! Коскоджа ми ти главен секретар на Мвр, та чака жълто зеления *** да го прави?

153

Анонимен

преди 1 месец

Цялата партия ПП е партия на корупцията! Няма друго обяснение за неадекватното им поведение! Денков, в МВР има Етичен кодекс! Той забранява приемането на материални облаги, които не се следват на приелия ги, независимо от тяхното естество! Скъп часовник е класически пример за това! За деяние, несъвместимо с етичните правила, в МВР наказанието е уволнение! Само психопат може да твърди, че вашия Коцев е жертва!

152

Анонимен

преди 1 месец

До Кога ще се изчистите Само че, комунистите не са от 90-те, а от 70-те и 80-те.

151

Анонимен

преди 1 месец

Дебеланите атакуват. Доволни ли сте от служебното правителство на ГЕРБ-ДПС?

150

Анонимен

преди 1 месец

Абе гледам го,и го гледам и не се сещам! Може ли някой да ме светне. Кой беше тоя???!

149

Анонимен

преди 1 месец

Тези трафиканти явно са пуснал пипала на високо, щом лично Академика се е заел да брани каналите им!