42

Възмутен

преди 1 месец

Скъпи доктори/не лекари/ нямам против и по 10-15 хил. да получавате, но:1.да няма никога световен рекорд по смъртност, както от Ковид. Какъв е вашия принос, но не с обяснението, че българския народ е болен. ЗАЩО ЛИ...?И какъв е вашия принос за това?2.Кога ще се научите да лекувате заболявания както вашите колеги в Турция, Австрия, Германия и т.н.3.Кога ще престанете да гледате на пациентите като банкомат?4.....5....

41

аман бе

преди 1 месец

Пак пожелания!

40

Анонимен

преди 1 месец

Гледам лекарската мафия се е включила да си защитава кражбите. Да да , ама не! Всички ви знаем вече колко сте " хуманни". Клоуни.

39

Реално

преди 1 месец

СЕГА водещият принцип е точно обратният.

38

супер льoтчик

преди 1 месец

Точно така зимаш 15к на месец, и освен да говориш нищо друго не правиш, и даваш акъл как най трудната и отговорна професия да е без пари. Как все такива ви избират. то затова читавите колеги са по чужбина

37

Анонимен

преди 1 месец

Здравеопазването е безплатно защото като е здрав човек не дава пари за лечение а лечението е платено защото всичко с които се грижат за болните е вносно

36

Анонимен

преди 1 месец

Бялата мафия и милиционерската станаха изключително силни през годините президенте с вдигнат юмрук. С тях мноого трудно ще стават реформи.

35

баба мара

преди 1 месец

в българия такива принципи не съществуват бизнес и печалби е осн девиз и никоине прави нищо като доиде на власт само празни приказки докато изтече мандата ивсеки да се оправя

34

До 33

преди 1 месец

Лъжа ли е, че все чакаме някой да ни разпореди как да живеем? Разбра ме много добре, не съм се мазнил аз, а тези, които управляват стадото! Оставили сме ги да си разиграват пешките както им е удобно, а ние се веем по течението и само мрънкаме. Няма никаква разлика между стадо оФце и стадо от хора.

33

Анонимен

преди 1 месец

Какво си се мазнил при СССр като сичкия лев отиваше в болници. Сега са само фирми и нищо не стига до болния.

32

Анонимен

преди 1 месец

И преди и сега, все се мазнехме на някой. Преди на СССР, сега на ЕС. Подмазвачи сме си. Язък за Аспарух, друго си е мислел като е основавал България някога.

31

Анонимен

преди 1 месец

Радев е бил цял живот на държавна служба и въобще не се е интересувал откъде са идвали парите за заплатата му. Вали, гърми, заплатата си влиза. Лесно му е да говори за приходи. Обаче все ми се струва, че приходите трябва да покриват разходите.

30

До 20

преди 1 месец

По най Тошо нямаше ни интернет ни мобилни телефони...

29

Тенгри Кан

преди 1 месец

До Анонименфифти-фифти. Здравната каса ще се ликвидира или трансформира. И оттам много роа ша изфърчат кат мърсни котета;))) Ич биля и с ритник от кубинка ф глъвътъ. Бюджета поема 50%, пациента другите 50%, и така дофторя па ша има кво да еде, но не кат сега, фактурирайки бройка пациенти! Чи той е чиновник, бря! Счетоводител в бела манта! Стягайте се, галфонье, истинските реформи идат;))) Който не става - шута в гъдзъ и навън. Там може и д астане;))) Нема се разправяме с галфонье цел живот!

28

Анонимен

преди 1 месец

Ковид лъжата ги показа как лекуват и как крадат. Мошеници, тръгнали по форумите да ми се блещят и да се правят на велики.

27

Анонимен

преди 1 месец

Форумни авантажии-байтошовци, вие какво сте свършили безплатно в тоя живот бе? Та да искате докторите да ви лекуват безплатно.

26

До 24

преди 1 месец

Никой не работи безплатно, но никой не лъже и краде като докторите.

25

логика на фуражка

преди 1 месец

Бай Чорап, взима 18бона заплата за нищо, 4 бона пенсия и т.н. доживотни екстри. Обаче видиш ли, лекарите трябвало да работят безплатно.

24

Анонимен

преди 1 месец

До Тенгри Кан Ми ок. Обучи си нови лекари, които да са навити да ти работят безплатно. Дано да оцелееш. Междувпрочем ти безплатно ли работиш?

23

Анонимен

преди 1 месец

Навремето, при бай Тошо, един доктор ни слагаше плочките в банята. Не му стигаше лекарската заплата. Добре се е справил. Още са здрави.