48

Кафяво Море

преди 1 месец

Най-хубавото море на света!

47

Сънито

преди 1 месец

Лятото пълно с туристи....кой ли бяха от хубавото ????

46

СЪНИТО

преди 1 месец

Най посещаваният курорт на балканите.

45

Златните пясъци

преди 1 месец

Златни пясъци бяха много добър курорт , но и там натъпкаха навсякъде бараки, хотели и разни заведения. Не остана въздух в стремежа за печалба. А слънчака не ми го хвалете - алкохолния туризъм не носи никакви ползи.

44

Мутрак

преди 1 месец

Затва ше го бетонираме, застроим и ше си хвърляме там фекалните води. И ше престане да бъде!

43

Анонимен

преди 1 месец

Плажа е супер, но това което направиха там е отвратително и както в големите градове презастроено.

42

Анонимен

преди 1 месец

А дори не е сред 20-те най-забележителни в България.

41

до гларчето

преди 1 месец

Ти сестро, май че побъркала бреговете. Има малък брой норално-леки девочки, ама от Украйна. Но те са извън конкуренцията в сравнение с организирания бизнес за доставка на самодиви от Бургас и Перник.

40

Гларус

преди 1 месец

Все повече рускини идват сами на Слънчев бряг поради намаляващото мъжко население в Русия

39

Анонимен

преди 1 месец

А по пиене, дрога и мятане през терасите известно като спорта балконинг.....там е безспорен лидер!

38

Принципен човечец

преди 1 месец

Бяс си казал:Ако български плаж попадне в топ 100 на най забележителните плажове,ще се напия като МОТИКА.Тъй че ..........

37

Лили Петрова

преди 1 месец

Някоя и друга хубава снимка липсва.

36

Анонимен

преди 1 месец

Слънчев Бряг е втория по големина град след София.При заети две трети от жилищата той става около 500 хил човека.Това означава че ако всички отидат в един момент на морския плаж няма да има място къде да си сложиш хавлията.

35

Анонимен

преди 1 месец

И да спирате шума и музиките след 22:00 или поне след 24:00 часа или да си изолират шума по някакъв начин, там не може да се спи и отпочива, две седмици туристите трябва да будуват!

34

Анонимен

преди 1 месец

Слънчев бряг беше "сред 100-те най-забележителни плажове на планетата", сега може да видите как са изтупали хотел директно върху плажа там и парковите зони, са превърнати в стоманено-бетонни коптори. Жалко за хубавия курорт и е на удобно място, недалеч от Несебър, Бургас.

33

Чалгаведар

преди 1 месец

Късмет че в Чалгария има Сланчев бряг, кой то е расположен на берега на Кафявичко море. Жалко, че Китен не попадна в класирането.

32

Анонимен

преди 1 месец

Със сигурност си измисляте! Или само за качеството на пясъка говорим?

31

Горди българи!

преди 1 месец

Всички коментари са на "горди българи" които от сутринта се опитват къде да се почешат! Дерзайте! На времето когато турците питали Капитан Петко дали е бит в затвора Пребитият от такива като Днешните "горди българи" Казал: В България НЕ БИЯТ! Горди българи продължавайте да се Гърчейте Турчейте Сърбейте .....

30

Анонимен

преди 1 месец

Айде айде, мола ви съ... :D

29

Анонимен

преди 1 месец

Ако сте прочели правилно са сложили този плаж в класацията И заради нощния живот. На хора с деца или 40+ ще им е шумно и няма да им харесва да гледат пияници,но на младите точно това им харесва. Това е идеята на този курорт. Кокто иска спокойствие може да отиде примерно в Равда и да се шири на плажа. В Гърция примерно няма да им е интересно на група от 5-6 души 20-25 годишни.