12

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно е фен на ПП-ДБ-СС

11

Анонимен

преди 1 месец

Сунак?

10

Анонимен

преди 1 месец

То няма кадри и фирмите скоро ще наемат и драйвъри с отнети кнжки за алкохол.Този драйвър явно бая се е почерпил.

9

Анонимен

преди 1 месец

Микробус. На товарните шофьори трябва да им се удрят по сто тояги преди и след всеки курс - винаги ще има защо. Те са първи в списъка за замяна с роботи.

8

Минуващ

преди 1 месец

ГО не важи за шофьора на буса ако е употребил алкохол (или отказва да се тества). Застрахователят изплаща на потърпевшите лица обезщетение, но може да изисква от водача да възстанови платените суми

7

Анонимен

преди 1 месец

ГО не важи при употреба на алкохол. Потърпевшите могат да бъдат възмездени ако заведат и спечелят гражданско дело, най-добре колективно.

6

Анонимен

преди 1 месец

Наркотиците и алкохола са чумата на 21 век. Все по зле ще става защото живеем в свят без морални и духовни ценности където само парите имат значение. Болшинството няма цел в живота и бягат от реалността чрез опиатите.

5

Анонимен

преди 1 месец

На пиещите и друсащите трябва да им е забранено да шофират, а за работа - да имат право да работят само тежка физическа работа.

4

IQ 3.14

преди 1 месец

чисто случайно, след като са пуснали оня шебек от сос да си тръгне, потрошените от работа ушеви са заловили в манастира ляолин шофьор с 2.5 промила. и след два дена като се окаже хипогликемия, лекичко под килима и нищо не се е случило.

3

Анонимен

преди 1 месец

ами така става като позволиха на куцо, кьораво и сакато да притежава автомобил. Добре че са зелените, да ни дадат извинение да изземем тези играчки от ръцете на простолюдието и да ги качим обратно в градският транспорт, където им е мястото.

2

???

преди 1 месец

Цитат: Надяваме се пострадалите автомобили да имат застраховка, коментира пътният експерт Диана Русинова. --- Пътните "експерти" не знаят ли, че в този случай щетите се плащат от застрахователя на виновника, а не от застраховките на пострадалите. Иначе за какво правим тази задължителна застраховка Гражданска отговорност?!

1

Анонимен

преди 1 месец

Да не е общински съветник от ПП / ДБ / Спаси София ?