22

???

преди 1 месец

Кой е Външо?

21

Ангелина

преди 1 месец

Да взема да им изпратя един въпрос на "външно" ,за да "видя" - първо дали ще го регистрират в деловодната си система ,а за отговор и при регистрация ,няма да го получа Има си институционален начин на отговор на запитвания - писмени - било те от депутати или други граждани , а не на режисирани пропагандни запитвания - публични направени пред за широка употреба "публичните ***" ,както точно ги определи този ,който най- добре ги ползва в пряк и преносен смисъл...

20

Анонимен

преди 1 месец

голама пералня няма що днес са активирали перачките яко и трият трият

19

Евала

преди 1 месец

Ако са от турски произход да се търси отговорност от подпалвачите, но ако са от произхода на 13 годишния убиец и аверчетата му, по -добре да ги похвалят.

18

баба мара

преди 1 месец

това са вътрешни работи в германия ние какво се бутаме в тяхната работакато приключат с разследването ще ни уведомят ако сметнат за нужно колкобългари умират всеки ден в европа ние тука да не сме погребално бюро за всекислучаи да подскачаме това че са турци няма ама няма никакво значениесъболезнов ание на близките

17

Анонимен

преди 1 месец

това са методите на работа на възрожденците по света - расизъм, фашизъм, геноцид. Нали копейкин се хвали, че си съдейства с националистическите партии по света. Ми ето на, съдействали са му. А за шпионите в Англия - престъпление е да извършваш услуги на Русия в момента, има санкции. Ако са виновни да си понесат последствията.

16

az

преди 1 месец

До квопраивъншно Англия ще се справи и сама - няма нужда от нашата помощ!

15

квопраивъншно

преди 1 месец

А мима кво прави за българите хвърлени в затвора в ингилизия по монтирането на процеса с нашите шпиони?Подготвят провокация срещу москва и отново като с миризливия папунгер намесват българи!Що никой не пита дали консула у лондон и адвокати и кои са поели тяхната защита?

14

Анонимен

преди 1 месец

Не разбрах какво точно са работили.

13

Анонимен

преди 1 месец

Външно какво? Една статия не може да напиши те като хората, ниво каруцари

12

Who Cares

преди 1 месец

Изпотила се е...

11

akudдфгх

преди 1 месец

:) :) :) тая да фаща да си бега към село

10

Анонимен

преди 1 месец

Грозното лице на мафията.

9

Анонимен

преди 1 месец

новината е бутната на трета глуха

8

Анонимен

преди 1 месец

Имах един шеф, на такива им викаше на лицето патки.Нали патки ,веднага клякат.

7

SS Ulaf Scholtz

преди 1 месец

Българчета, ще идвате ли още към Германия?? Тази лелка е моя прислуга.

6

Beobachter

преди 1 месец

В същия град през 93 имаше палеж на къща, обитавана от гастарбайтери. Мъжете били на работа още, но изгоряха 5 млади жени и деца. Германия затова се прави на толерантна и отворена, но истината е малко по-различна. Има скрити нацита и такива, които са съвсем пткрити и агресивни. С големия наплив на чужденци, тези проблеми само ще зачестят. А Германия вече върви към САЩ. Престъпност и полицаите стрелят на месо за най-малките съмнения. Промени се много. А нашите апачи скоро няма да имат работа там.

5

Анонимен

преди 1 месец

Тая калинка,не разбра,че не я искат и в селото и а се надява на Брюксел.Там едва се отърваха от нея.Ама скоро ще разбере,кон боб яде ли.Още три дни и остават до "прозрението" и после ,пак ще има, ех ти мъко,мъко непреодолима,защо пак ме замитът под килима?

4

Анонимен

преди 1 месец

Изпълнявайте стриктно каквото ви казва началника Пеевски! Не се отклонявайте от задачите, че вижте какво става с митницата!

3

Анонимен

преди 1 месец

Какъв е този расизъм да горят семейства с деца?! Инак ни четат уроци по демокрация!