205

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо, следващия път като влязат в Израел ще са 5 пъти повече. С това активно производство на сираци и вдовици и вдовци сега в газа. То и идил така стана толко силна, ама как иначе американската военна индистрия ще генерира печалба. Войни трябва да има това е.

204

Исо Хазара

преди 2 месеца

Свинското е безплатно.

203

Aaaa

преди 2 месеца

Който се води по акъла на Русия стига до просешка тояга. Нали у нас много скъпо, айде у Газа

202

Анонимен

преди 2 месеца

пясък да варят,когато изнасилваха и отвличаха не мислиха

201

И Газа ли

преди 2 месеца

вече е в Еврозоната?

200

Анонимен

преди 2 месеца

В Газа: кило леща 40 евро, Калашников -10 евро, колан с бомби -14 евро. Фереджета и чаршафи - безплатно.

199

АНГЕЛ

преди 2 месеца

Евреите са ми антипатични но Ислямистите ги ненавиждам от дъното на душата си. Според мен е грешка да подкрепяме Палестинците само защото подкрепяме Русия във борбата и срещу запада. Мое мнение! Но лично за мен най-доброто е и двата народа да се изтрепят !

198

А още по-страшно е..

преди 2 месеца

До Страшно е. Не е по темата. В немските сайтове директно изтриват мнението. А ако случаят се повтори, "писателят" се отстранява от сайта (защото преди да пише трябва да се регистрира с имейл). И повече не може да пише каквото му хрумне и което му е на езика. А може да пише единствено по поставената тема! Бегето затова няма никога да се оправи, защото в него няма ред и дисциплина, и всеки върши и драска каквото си ще!

197

Страшно е

преди 2 месеца

Да нападнеш държава 25 пъти по-малка по територия и да те смелят от бой. Десет години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. Флагмана по дъното да лази. 164 страни арест да ти обявят за отвличане на деца. Киев за три дни да взимаш трета година. Еритрея основен партньор да ти бъде.Една рубла на стинка да стане! Страшно е!

196

Анонимен

преди 2 месеца

А когато рашките убиваха и изнасилваха жени и деца, арабеските защо не се възмутиха.?

195

Анонимен

преди 2 месеца

Путин какво чака, че не прати помощ на феновете си в Газа?

194

Анонимен

преди 2 месеца

Израел е 1/600тна от териториите на 12те арабски държави около него. Щом им е толкова важна тая плюнка газа да си стоят в нея... Години имаха да се махнат, да си се кефят на Хамас и да правят ракети от тръбите за вода дето са им дарение от ЕС. Ама после да не ми реват по телевизията ОК?

193

Анонимен

преди 2 месеца

Преди чувал с 25 кг ориз струваше десетина евро. - Значи кило ориз на талибаните е бил 1,60 лева - а у РъБъ кило ориз е 4-5 лева :)))

192

Анонимен

преди 2 месеца

"Следващият път,когато решат да убиват в леглата им спящи жени и деца,да имат 1 на ум" - ти къде беше и защо мълчеше когато преди това евреите им убиваха децата на палестинците и ги връзваха като трофей върху капака на военните джипове?

191

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен До 209 Първо Путин чака ред за Хага, не бързай. Няма да се пререждаме сега пък.

190

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 215 Ти си по-информиран от палестинците бе, не се пъни, копейко! Я ги изброй поименно тези 10 групировки от фантазиите си, че да се посмеем.

189

Анонимен

преди 2 месеца

Камиони с тонове се пращат, но хамасците ги разграбват и после им ги продават прескъпо. Докато не изчезне и последният ирански наемник, това няма да спре.

188

Анонимен

преди 2 месеца

Много е наивно да се казва, че Хамас докарала палестинците до мизерия. Има още 10 палестински групировки и Хамас не е най-крайната. Как така в цялата статия не се споменава Израел?

187

Анонимен

преди 2 месеца

Имат си Брикс, пък искат от ЕС. Иран ги въоръжи,, пък не им даде манджа. Що не му казаха, че не щат оръжие, а искат арабски питки с петмез. М,?

186

Анонимен

преди 2 месеца

Следващият път,когато решат да убиват в леглата им спящи жени и деца,да имат 1 на ум :) Всички видяха какъв празник направиха,като танцуваха върху телата на убити цивилни евреи,сега да си ядат тревата и да се молят на израелтяните да им мине!Ама нещо ми подсказва,че този път ще ги карат до крак!Никаква милост за тези пллъхове!