82

Ман Гал

преди 1 месец

Да удариш чуждо посолство е посегателство срещу суверенна държава. Посолството е територия на страната на която е.това дава право на иран да узбие всички в американското посолство или на страната агресир без да дава обяснения след това.

81

007

преди 1 месец

До 65 . А когато усраинците обстрелваха с артилерия училища и цивилни граждани в Донбас бяха добри ,а сега Путин е лош. Не е ли същото???

80

007

преди 1 месец

А дано, ама надали. Май само лаят.

79

Вън от НАТО

преди 1 месец

Иран не са сами, половината свят е с тях. Отделно имат договор с Русия и Китай, подобен на НАТО. Така, че никой не иска трета световна.

78

Стоил

преди 1 месец

Еятоласите вече трябва да приключат с еврейската държава

77

rewrw

преди 1 месец

До АнонименЩо да не може... Достъчно са 10-20 ракети от ония тактическите.. колко да не може

76

Алов

преди 1 месец

Значи САЩ бомбардира посолств ов чужда държав и това е ОК.

75

Анонимен

преди 1 месец

Като си н.сран, мълчи си - съвременна иранска военна поговорка. Демек, ще си траем. Нали генералите ни и хамасците ни са при девите и в Рая, какво по-хубаво от това!

74

Анонимен

преди 1 месец

Чичко Путин не може да помогне на иранците, защото е зает да освобождава Украйна, да спасява удавници и да гаси пожари. И дроновете не може да им върне, изпариха се, тютюууу! Ама като са силни-вилни, да пробват. Може Израел да ги освободи от шиитите, кой знае, кой знае. Божа, пардон, Аллахова работа! Може да е решил да ги прати при девиците в Рая за награда.

73

Анонимен

преди 1 месец

Израел прави в Газа това, което Путин прави в Украйна. Е и?

72

Хххх

преди 1 месец

До 66Лапайкамаерикасниядемократиченуй и си трай там.Стягай раницата че любимите ти каубойци ще те пращат да им защитаваш демокрацията в Украйна

71

гхйгхк

преди 1 месец

До 68Ами държавата си е тяхна както си искат така ще си живеят в нея...аман от велики либерасти дети сетя "демокрация" навсякъде...давиевауминдилитедемократски

70

Анонимен

преди 1 месец

Много ясен сигнал за предстояща война е цената на златото.Само за ден цената му нарасна с100 $А щом пазарите реагират светкавично,това означава,че вече е в ход някаква воена операцияза която знаят малко хора.Така или иначе,верно или не,всички предсказания вече се сбъдват,ден след ден.

69

Анонимен

преди 1 месец

Толкова години се мъчат за такава атака.

68

на нокти

преди 1 месец

"който сее вятър - ще пожъне буря!"

67

Анонимен

преди 1 месец

"Хиляди перси се събраха..." и т. н. Смеят ли да не се съберат. В диктаторска държава живеят. Все едно руснаците да не отидат на погребението на Медведев. Олеле, майко!

66

Анонимен

преди 1 месец

Римляните е можело да си свършат работата по добре

65

Анонимен

преди 1 месец

По копейкинската логика, когато Хамас нападна Израел, това беше, за да освободи жени, деца и възрастни от роднините им. Затова ги отвлече. А когато Израел отговори за невинните жертви, това е тероризъм. Така ги научи Путин. Затова няма да прокопсат. Без значение коя война как ще завърши, без значение на чии избори какъв ще е резултатът, копейките са винаги на загуба, защото светът се развива, те не мърдат от опорките си.

64

Анонимен

преди 1 месец

Кой им е виновен на иранците, че са раздали на цялото мъжко население генералски чинове. Където се думне, генерал се улучва. Ми понижете ги в длъжност да не са така тежки загубите.

63

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 63: To па щото центовете проумяват нещо друго...