6

Анонимен

преди 2 месеца

За ТЕЦ-3 знаех, че ще я затворят. Тя отдавна е собственост на чужди фирми, италиански, американски. Плановите ремонти там бяха чиста формалност, т.е. изобщо не се извършваха. Взеха от нея каквото може да се вземе, издухаха я цялата и ни я оставиха да си я чукаме в главите. Четири блока по 215 мегавата сега стават само за скраб.

5

Анонимен

преди 2 месеца

ТЕЦ Марица Изток 2 е в много тежко състояние?! В какво по-точно? Работих до неотдавна в централата и много добре я познавам. Мощностите и са в прекрасно състояние. Постоянно се извършват планови ремонти и модернизация. Просто я съсипват изкуствено. А ток купуваме от Македония. Това си е чиста проба национално предателство.

4

За Витков

преди 2 месеца

Мама, най -накрая официално показахте, че с ГЕРБ сте били винаги на принципно едно мнение само фасадно се правехте на опозиция тези 12 години на Борисово владичество.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Мариците също трябва да си работят, ВЕЦ и Язовири и каскади, това ни е силата, защото сме независими, не ни трябват доставки от чужди страни. Вятъра и слънцето са божа работа, а газа ни прави роби на чужди интереси. Ако искаме да сме силни ни трябва независима енергетика.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя Путински "експерт" до сега нищо не е познал, ама продължават да го канят и да го излъчват. Така се манипулира мнението на нискоинтелегентния българин, а после той си избира ГЕРБ, БСП или ДПС и после защо сме зле.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Има само един човек, който разбира от енергетика и това е Дългият Инкасатор!