224

Анонимен

преди 1 месец

Толкова ви беше след изборите под 3 %

223

Ангелов

преди 1 месец

Вярно ако главния прокурор го е натиска да подаде оставка е много зле но много зле е и ако ти и Денков сте го натиска ли да я оттегли щтото за да я подаде е имало причина и май че причината не е че министъра нещо не го харесва.

222

Пенсионер

преди 1 месец

Този човек и А.Василев ми увеличиха пенсията три пъти и аз сега живея по-добре,а при мутрата от с.Банкя мизерствахме и само съществувахме.

221

Реалист

преди 1 месец

Ние сме си в мутренските времена,откакто главната мутра превзе държавата от 18г.Жалко за българския народ.Нито НАТО, нито ЕС могат да ни оправят.Сами трябва да ги УНИЩОЖИМ!

220

Ууу

преди 1 месец

Ти се връщай на мястото неогрято от слънце.Марш гадино про-Ста.

219

Анонимен

преди 1 месец

никога не се самонаричай мутра ако си двуличник, а мутрас

218

Анонимен

преди 1 месец

236 За ПП гласуват тези, на които им е обещано апетитно работно място в държавата и добра заплата, за нищоправене. И заплахи, с позоваване на посолството. Останалите са им роднини, купени гласове и манипулиран машинен вот. Маските скоро ще паднат. Свалиха им гащ...е.

217

Ана

преди 1 месец

Този направи туlupa да изглежда на малко р омлянче откраднало шоколад в селски нагазин

216

Анонимен

преди 1 месец

Пак ли, "мутри, вън", ами те, мутрите били в ПП,ДБ.

215

Пица с кристали,

преди 1 месец

Гриндер чат,парапети,ала бала през президента на алангро в СиЦилиевата долина на истЕнската Куролация с наше МВР, съгласуванО и одобренО от Посолствот00 и Посолствата... Про100 ХараКиро!

214

Lina

преди 1 месец

Добъ ден. А поредното розово пони на Подмяната м ъ ртво пияно и дрогирано е ударило кола в насрещното и е заплашвало. Че е Подмянкаджия

213

Анонимен

преди 1 месец

ПП,ДБ са в ролята на "прилъстена и изоставена". Киро Харакиро не може едно свястно изречение да състави, докато плюе по ГЕРБ и ДПС. Камо ли, да управлява.

212

Анонимен

преди 1 месец

Посолство е вдигнали протекциите си от шарланлтаните ПП,ДБ. На посланника му е все едно за кого ще се гласува, за ГЕРБ, или ПП. ДБ са патерица.

211

Анонимен

преди 1 месец

Страшен квик и писък на отчаяните некадърници от ПП,ДБ, които стигнаха дъното. Бай, ПП,ДБ! Никога вече КироКокорчоЛорер,Лена и останалата флора, и фауна ПП ДБ.

210

Мата Хари

преди 1 месец

Еххх че хубаво време се задава да мога да седна и аз наред със Цецка, Деница, Рая и Десито де на Боко на мазния де на Свинчо на мазния и ще си пия кафе от сутрин до вечер.

209

Ала бала

преди 1 месец

Ти нали изджигърка лошите бе Кики, що тъй пак да става.

208

Някой

преди 1 месец

Откакто Кики Ментето ни беше набутан като политик , и Копейките се взеха насериозно! Щом такъв лаладжия, който стреля всякакви несвързани тези в своя делириум, можа да докопа властта, защо и Коце Копейката да не може и той! Странно как , и двамата се набутват за "говорители" на хората и за "интересите" на България! В това няма нищо случайно, като се има предвид, че точно Радев ни го натресе!

207

ХараКиро НЕумното !

преди 1 месец

Ей, самозабравиха се от ПП и измисленото ДБ. Първо управляваха с Боко и им беше голям приятел, после бяха в скута на Магнитски на мазен турски "аргумент".Мрънколай 9 м. излагаше себе си и България.Тагаренко 9 м. продаваше България. ХараКиро първо наруши Конституцията,безнаказано разбира се,после със сланинестото Ице ИЗНАСИЛИХА Конституцията с което са самозакопаха без да разберът-за радост на БОКО. Сега се опалакват че друг е виновен за батака който сътвориха.ПП-ДБ не трябва да съществуват вече!

206

А дано

преди 1 месец

Че много хубаво си беше в мутреннските времена, когато на всякъде човек можеше да чуе Бели птици, Тигре Тигре.и Левовете в марки.

205

Анонимен

преди 1 месец

Че България не е прествала да бъде мутренска държава под вещото управлвние на Тиквата.