Зехтина е карциногенен при висока температура, защо заблуждавате хората ?Дайте нещо българско и родно що за традиция или обичай ще гледам жабарите *** как пържат лук и ходи ги виж на пазара *** пържи лук с бъркани яйза и вътре слага квот има!
До Т === Като не искаш да готвиш с мазнина купи си еър фрайър в комбинация с мултикукър. Ще се родиш. Мултикукъра готви под налягане, под пара и под още нещо си, а еър фрайъра с горещ въздух. Мазнина не се изпозлва
Не съм експерт в готвенето но слагането в загрят тиган, фурна ила тостер дава ли нещо? Аз винаги слагам всичко в студен тиган, фурна или тоснер и се получава.
Интелигентните хора не пържат чесън. Пърженият чесън има противна миризма. Не ми се яде такова.
Нарязани варени, поръсени с пипер и куркума, и салата накълцан зелен лук със сол, лимонтозу и люта чушка! Това сирене може да се опита друг път.
Рецептата Dnes: Яйца на очи с италианско сирене