11

Навитак

преди 1 месец

Мише, а искаш ли да правим яйца на очи?

10

Наблюдател

преди 1 месец

Зехтина е карциногенен при висока температура, защо заблуждавате хората ?Дайте нещо българско и родно що за традиция или обичай ще гледам жабарите *** как пържат лук и ходи ги виж на пазара *** пържи лук с бъркани яйза и вътре слага квот има!

9

Тр

преди 1 месец

Купил съм 2 фрайера и 3 мултикукара на дъската, желание няма за готвене, това е.

8

пияница мистик

преди 1 месец

До Т === Като не искаш да готвиш с мазнина купи си еър фрайър в комбинация с мултикукър. Ще се родиш. Мултикукъра готви под налягане, под пара и под още нещо си, а еър фрайъра с горещ въздух. Мазнина не се изпозлва

7

Т

преди 1 месец

Не съм експерт в готвенето но слагането в загрят тиган, фурна ила тостер дава ли нещо? Аз винаги слагам всичко в студен тиган, фурна или тоснер и се получава.

6

Т

преди 1 месец

Без зехтин (или олио) получава ли се добре? Ще го пробвам без мазнина :)

5

Анонимен

преди 1 месец

Може и яйца на очи със сирене менте :)))

4

IQ 3.14

преди 1 месец

за мен пет. и по бръже, че мача почва

3

Анонимен

преди 1 месец

Нямам хубав хляб, имам стари филии, които ще изпържа с канела. По испански, така да се каже.

2

Анонимен

преди 1 месец

Интелигентните хора не пържат чесън. Пърженият чесън има противна миризма. Не ми се яде такова.

1

Анонимен

преди 1 месец

Нарязани варени, поръсени с пипер и куркума, и салата накълцан зелен лук със сол, лимонтозу и люта чушка! Това сирене може да се опита друг път.