10

Анонимен

преди 2 месеца

По описания начин стават страшно безвкусни, всичко отива във водата, ама иначе се белят лесно. Не, мерси.

9

Анонимен

преди 2 месеца

най лесния е вземетеси бланширани там са и нарязани в добавка )

8

Анонимен

преди 2 месеца

Ако ги ядете с кoрaта ще е още по лесно.

7

Че То е Пр0сто

преди 2 месеца

не ги Варете, а ги Печете - цели с люспите! обаче, най-добре заложете на Печено Свинско!!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Е как може думата к.oра да е цензурирана?!? Това е прекалено!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Като картофите се варят обелени или с цепната ***, тогава повечето полезни вещества от тях се отделят във водата и накрая ядеш само баластра. По-добре малко усилие при беленето, отколкото от мъpзел да правим хpаната си безполезна.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Ще ви предложим единмного лесен и бърз трикза белене

3

Анонимен

преди 2 месеца

Да ги цепя и варя докато омекнат, това ли ви е бързото? Обелвам ги с белачката за няколко минути и са готови. Трудоемко е ако те мързи да гледаш.

2

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 1 - иде време и близо е, когато ти и такива като теб ще дават мило и драго за картошки, но няма да можете да намерите. Да си ги произведете със сигрност няма да можете или пък да имате условия..

1

Анонимен

преди 2 месеца

Кой яде картофи в 2024 мари мисирчице? Това да не ти е бай тошовото време, картофи, качамак и петмез да ядем? Виж ако беше писала за сьомга и трюфели щеше да уцелиш в десетката!