9

една жена

преди 1 месец

Когато се взима решението за брак, трябва да се изброяват причините. Късно е да се мисли, когато се е разпаднал. Предварително трябва. Така няма да има и невинни пострадали.

8

Анонимен

преди 1 месец

До Споко - Чул те Господ! С работата ще се справим, дай Боже и другите две неща да са налице. :)))

7

Споко

преди 1 месец

Дядо ми на 88 години сподели тайната на дългият и щастлив брак:- Жената да има работа, децата да са здрави и редовно уважаване на съпругата!!!Мъдро , нали?

6

Бай Илийчо

преди 1 месец

Нема пари !!! Не става за нищо освен за таковане щото е жена,ама и дудучета не прай убави

5

пияница мистик

преди 1 месец

Когато бедността се промъква през вратата, любовта с едно плясване на крилата изхвръква през прозореца. "Портретът на Дориан Грей"

4

Мъдрост на другНарод

преди 1 месец

"Но мъни, но фъни", казват англичаните. Тъжно е, когато единият зарязва другия, защото парите не достигат. Има студенокръвни използвачи.

3

:)

преди 1 месец

До IQ 3.14 - Не помня в кой от романите си Балзак казваше, че бракът без любов е узаконена npocтuтyцuя. Не знам дали цитираш него или вие двамата мислите по един и същи начин.

2

IQ 3.14

преди 1 месец

браковете по технически причини и превръщането на връзките в законна форма на проституция. а вие носете от 10 кладенци вода, да спите по лесно.

1

Анонимен

преди 1 месец

Егоизъм тежка категория, това е най-сериозната причина за раздяла, ако по-коректния и предан от партньорите навреме проумее с кого си има работа. Патологичния егоист не е приятел на никого. Не изпитва емоции, ръководи се само от личната си изгода. Изневерява без да го е грижа какво причинява на половинката си.Тормози чрез ревност, защото иска да запази връзката - започнал я е, след като е преценил, че му е изгодна и само заради това не желае да я прекъсне. При финансови проблеми бяга. И т. н.