35

Ton

преди 1 месец

Вредният елит ,като бъде унищожен,а той ще бъде,тогава и войните ще спрат,и въздухът ще бъде чист и за хората по справедлив живот ще има,и фалшиви ценности няма да има вече!

34

Анонимен

преди 1 месец

Прахът идва от непрестанните строежи и унищожаването на растителността за стопански нужди.

33

Анонимен

преди 1 месец

Защо лекарите не отиват в полезния чист въздух на провинцията, Дивия Северозапад? Ако беше вярно, лекарите първи щяха да избягат от София и да идат в провинцията. По делата на лекарите ще познаете лъжите им. Ще направят конференция за въздуха, ще се разходят, ще вземат парите. Па ще се върнат в мрръсна София.

32

Анонимен

преди 1 месец

Лекарчетата обичат мръсния въздух на София, купуват апартаменти за деца и внуци с парите на Здравната каса и не спират. Вдигнаха цената на апартаментите в мръснна и замърсена София. Плащат по 5 еврохилки за квадрат в града с мръсен въздух. Гори и планини - бол, чист въздух, екотрева за пасене и изворна вода за пиене, те искат в мръсния въздух на София да живеят.

31

Анонимен

преди 1 месец

Мда , затова българина тича да живее в София на чист въздух , а и жилищата там са доста евтини ...

30

Социално дистанциран

преди 1 месец

Кмете, мий сk.апаните софийски улици!

29

Анонимен

преди 1 месец

Пича от снимката маха филтъра на цигарите, понеже е канцерогенен.

28

Анонимен

преди 1 месец

По-добре мръсен въздух отколкото война.Тъпчете ни с пластмасови домати от Туршия и укро зърно,което е обогатено с обеднен уран,а после въздуха бил виновен за онкологичните заболявания?!Лицемери!А нещо за експерименталните ваксини,които се отразиха зле даже на кралското семейство да кажете?

27

7

преди 1 месец

И въпреки това се води борба за запазване на тецовете!Затваряйте ги,измориха ни!какво има да се умува?Парадоксът е,че най-високи заболеваемост и смъртност има при работещите там!*** като мухи!

26

Друг полезен и...т

преди 1 месец

Евала Джамбо Ибрикчи, добре, че сме ние та да могат Те да си правят каквото си искат с ония, ако ме разбираш ?;)

25

МНЗ предупреждава

преди 1 месец

Преждевременната смърт е резултат от нефункциониращата здравна система, а и на никого не му се живее в тикволандия.

24

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупости.Ако беше вярно в Русе отдавна да е пусто, но понеже там е еко и имотите са безбожно скъпи.

23

Анонимен

преди 1 месец

Има и много други, които са по-вредни. Примерно, да отвориш новините, и вътре Пеевски да ти говори за "мазно турско кафе", или пък да гледаш как Копейката пуска цинизми от най-високата трибуна на държавата. Когато си принуден да приемеш факта, че някакви си там прасета контролират живота ти, е много по-нездравословно.

22

Анонимен

преди 1 месец

Забравиха да споменат глобалното затопляне и климатичните промени. Козяците ще ви опъват ушите.

21

Муахаха

преди 1 месец

Фазер Буустерите - няма Нищо Общо! Ша Знаете!!

20

Анонимен

преди 1 месец

Да бе! Строителите превърнаха градовете в прашни презастроени гета, кметовете не мият улиците и режат дървета, операторите нацвъкаха канцерогенни GSM антени на всеки блок, обаче на докторите ТЕЦ-овете са им проблема! Продажни ***!

19

Космати опашати лъжи

преди 1 месец

Ало беше истина то би трябвало средния живот днес да е 55 години или по-малко! Тези модерни и агресивни замърсявания като сегашните ги нямаше преди, защото прабаба ми почина на 102 г., баба ми на 96, майка ми е на 88 сега! Всичко е въпрос първо на храна и второ на ДНА! Пак нещо са замислили здравословните бандити!

18

Анонимен

преди 1 месец

Фандъкова ни тровеше за да има работа за индианците, които гласуват за тях, вместо да се чисти качествено с техника

17

Анонимен

преди 1 месец

Цигарите са най-вредните.

16

Анонимен

преди 1 месец

това докторите започнаха да се рекламират и да зарибяват за клиентела повече и от наркодилърите даже повече печелят и от тях това е самата истина толкова са се загрижили за здраветови, че искат да ви вземат всеки лев и да си купуват джипове електрически коли екзотични дестинации и апартаменти и за внуците но това е действителността днес