9

ЖАЛКА СИ КОРНИ

преди 1 месец

КОРНЕЛА кара тежка критическа възраст. Де с когото завърне се заяжда.защото май е малко мандръсането и си го изкарва на всеки. пред когото не и минават номерата/Само зависимите от нея я дитиранбят. за да са на партийната ясла и да лапат тлъсти депутатски заплати. Колкото до президента - там да не се бърка. Това не са и послушковците.които като се сгромоляса първи ще и ритнат бакъра. И тя е една *** -ПРОСТА КРУШОВСКА П***ТКА.

8

Радослав

преди 1 месец

До 3: кабинета не е на Радев, а на парламентарната група която е назначила лицето което ще бъде служебен министър председател, а именно Герб!

7

Хо хо

преди 1 месец

Нинова е мазохист. Баце я отпочна, Рундю я довърши. Каката явно е прихванала от Стокхолмския синдром.

6

баба мара

преди 1 месец

радев няма отношение към това правителство на борисов тои само изпълнява ролятапо конст да подпише указа така че няма работа в нс

5

Анонимен

преди 1 месец

Абе, Нинова с Бойко става, с Радев ляга. Само за тях мисли. Да не би НС да е бащиния на Министъра вас, че ще кани Радев? Радев е президент и трябва да подпише указа. Много ясно, че ще е на клетвата. То бива,бива изкукуригали, но Никова хептен се сбърка.

4

Евала на Корни

преди 1 месец

Че го прати БСП където му е мястото у Малашевци.

3

карачанаков

преди 1 месец

БСП искали тия само искат,скачат ами Корнелата да го извика и да се разберат като мъже що намества цялото БСП.

2

Анонимен

преди 1 месец

Божкееее! Ами той кабинета е служебен и е на Радев. Радев ще носи последствията от кабинета. Защо да го канят? По право му се полага да е в НС.

1

Резидента на БеГето

преди 1 месец

Що ме занимавате с глупости немога имам по важно работа с Чичо Митко и чичо Гошо в Провдив сме на печено агне.