126

уникален проект!

преди 1 месец

Все едно в Берлин да издигнат паметник на АЛБЕРТ ШПЕЕР. Той е уникален немски архитект с когото Иванов не може да се мери. Дори на малкия му пръст. Изгражда уникални сгради в Берлин и цяла Германия. Което не пречи след войната да бъде осъден в Нюрнберг и вкаран в затвора за десетина години.

125

Тулуп с 200

преди 1 месец

Пак изригнах

124

От Кратун Велики

преди 1 месец

Кво очаквате

123

Любомир Цонев

преди 1 месец

Това във "Винету" не го пише. :))))

122

Професионалист

преди 1 месец

А главната мутра,която оглозга народа и унищожи всички ценности в държавата не трябва ли да бъде съден?

121

Анонимен

преди 1 месец

Боко ако не излъже,няма да е Боко.Лъжата е втората му природа.

120

До 125

преди 1 месец

По време на война, легитимни цели са войски и военни обекти. Не мирното население и граждански обекти. Центърът на София е унищожен напълно без да има необходимост от това. Излишъкът от бомби е хвърлян върху малки градчета в околностите пак без причина.

119

Анонимен

преди 1 месец

България е обявила война на Америка и нейната територия е легитимна цел дали ви харесва е друг въпрос стига с тия летци вече. А Борисов е бил член на комунистическата партия което по същество е същото като националсоциализма и фашизма.

118

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха гербави гледате ли го бойко надупен на евреите хахахахахах.

117

Бунгар

преди 1 месец

На всички тези дрънканици и празни приказки професора им вика доказателства.Аман от лъжци на история в България.Да четеш лъжи и измислици не те прави грамотен по история,а напротив.Няма по измислена от българската история на Балканите.

116

Дончо

преди 1 месец

Баце писател, не читател! Тоя е обида за цялата държава ...

115

Анонимен

преди 1 месец

Професоре, имай предвид, че ББ е завършил Висшата Милиционерска школа - Симеоново, а там са ги учили не да четат книги, а да откриват противниците на властта и по подходящ начин да ги респектират. Боце е прочел старите си записки по лекциите много преди 10 ноември и ето го резултатът. А във Винету не пише за тръбопровода с Рилска вода.

114

Мазно Ту Кафе

преди 1 месец

Бойко Толупа Тиквенски в ЗАТВОРА! Мафията ВЪН!

113

Катя

преди 1 месец

Прав е ББ! Къде ще сравняваш инж. Иван Иванов с доблестните американски летци, бомбардирали без никаква причина София или с Рейгън, който едва ли знаеше къде е България, но направи много за нея (нищо, че никой не може да каже какво точно е направил)!

112

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Няма лошо, нека да има паметник. Не е зле да се помисли и за такива на академиците проф. д-р А. Цанков, д.и.н., и проф. д-р Б. Филов, д.и.н., що не на празното място в княжевската градина. Няма да имам и нищо против заседанията да започват с "Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen! ...".

111

Анонимен

преди 1 месец

Инж. Иван Иванов ще го търкалят за предстоящите избори и след това ще го забравят

110

Анонимен

преди 1 месец

Инж. Иван Иванов е заслужил да има паметник в София най-малкото заради това, че благодарение на него столицата ни има предостатъчно вода. А една малцинствена група да престане да капризничи и да обявява за престъпник всеки, който не приема покорно претенцията им да бъдат признати за "аристократите на света"!

109

До 93

преди 1 месец

Как се допуска да работи в БАН през 50-те години на 20-и век и как се става старши научен сътрудник там през 60-те години? Как се дава там титлата "академик", включително и до ден днешен? Особено когато лицето е сестра и съпруга на хора, избягали на Запад по времето на соца. Не коментираме научните приноси на Вера Мутафчиева. Но досието й на агент на ДС беше огласено отдавна. Какво очакваш да напише в мемоарите си, за да я направят зам.председател на БАН, където социализмът и днес не си е отишъл

108

6

преди 1 месец

Лилков,не си никакъв професор,а езикът на омразата го натрапихте вие "Демокралите"!Нацистите нямат място в нова България , па макар и с паметници!

107

Анонимен

преди 1 месец

"Може би, но едва ли" да си купи един екземпляр от "История на българската литература", да се информира там относно левия периодичен печат и да си поръча в някоя библиотека тези вестници от времето, когато Германия и СССР са съюзници. Това е началото на Втората св.война. Има си хас през този период комунистите да не величаят Хитлер. Но някой явно не е внимавал в час по история и сега иска да му дадат знания наготово. Информацията е най-ценната стока днес, да си я набави сам, ако знае как.