163

за първи път

преди 1 месец

от 1997 година за министър на МВР има човек, който е бил на оперативна работа. А от 2000 години МВР се управлява от политически изгодни личности. Крайно време е МВР, МО, ДАНС, ДАТО и ДАР да се управляват от хора от кариерата и да се премахнат политическите кабинети в тези ведомства, защото всичките те са деполитизирани.

162

Напразни тревоги!

преди 1 месец

Каквото и до се случи сега на българската политическа сцена, то няма да има никакво значение през 2025 г., когато Примитивна рус бъде сразена в Украйна и когато руските ни шпиони ще трябва да се укриват от ударите на закона...

161

Анонимен

преди 1 месец

Няма да остане!! Още утре пак ще има протести. Калинчо си остави пръстите в МВР та всичко е потънало в корупция! ТОй не може да управлява повече МВР.

160

ss

преди 1 месец

Къде си Сретане, къде си йосич, къде си Амстердаме?? В тебе ни беше надеждата! Нали обеща да ни оттървеш от една тиква? Останалите кратуни и кифли сами ще изгният на корена си!

159

Калабалък

преди 1 месец

Всички са маскари! Ставай народе!

158

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 1 месец

И ЗА СЛЕПИТЕ Е ЯСНО:ББ Е ПРЕМИЕР ЗАЕДНО СЪС СВ-НЯ 2,ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР - СИГУРЕН ЧОВЕК,СЛУЖБИТЕ(СПОРЕД ББ) РАБОТЯТ КАКТО ТРЯБВА И ИЗБОРИТЕ СА СПЕЧЕЛЕНИ.МАФИЯТА СИ *** ДЪРЖАВА.ОТ ЯСНО ПО-ЯСНО!

157

Анонимен

преди 1 месец

До пуна какафония ? Само това остава: НС да одобрява състава на служебния кабинет. Преди дни от 10 кандидати само Главчев се хвана да съставя кабинет, останалите 9 отказаха. Ако сега и Главчев откаже НС блокира още на първия етап. Ако Киро, Кокорчо, Ристо, Гнома,ББ и Пеевски не харесат предложения състав, да се хващат самите те да правят служебен кабинет. Само че тогава този кабинет няма да бъде служебен, а поредния кабинет на шестимата лидери на 4-те управляващи партии.

156

Анонимен

преди 1 месец

Главчев беше единственият от 10-те предложени човека съгласно изменения от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС Изборен закон, който се съгласи да оглави служебния кабинет при положение , че Политическите партии не се бъркат в работата му. Избра си министрите, макар че изборът на експерти не беше голям. И тук,както винаги, от ПП-ДБ нададоха страшен вой Киро, Академика, та дори и изллезлата в отпуск по майчинство Лена Бориславова. Поредното потвърждение на правилото, че на крива ракета Космосът й пречи.

155

Краси

преди 1 месец

Името ГЛАВЧЕВ-смешно и показателно за човека!

154

До 154

преди 1 месец

В кой свят живееш човече . !!!??? Иван костов какъв е бил и сега какъв е . Всички навремето бяхме комсомолци къде доброволно къде по принуда . Децата внуците и правнуците вече ....Та всички те са от една спойка . Едните баш дъртите комунисти полека лека позамряха . А сега роднините от червени фанатизирани комунисти станаха сини евроатлантици който с нищо не се различават от роднините . Просто и едните и другите са крадливи генетически .

153

Баси Цирка

преди 1 месец

Тия всичките са все деца и внуци на червени активисти и ,,актовни борци" против Царя и България.Срам за всичката българска кръв пролята за устоите на България.Поне половината са бивши комсимолски секретари от окръжните комитети на ДКМС-то.По-добре да се бях раждал българин.Какъв срам и позор за нацията е този вулгарен списък.

152

Роскосмосс

преди 1 месец

Халюцинации по руски.........Милиционерът е най-слабият.........Май е с много Зависимости. Вони на репресии и преразпределение на собственост.

151

vs

преди 1 месец

Така, като се замисля, по лиценеприятен от този "министър председател" не съм виждал!!! Абсолютен цирк!

150

митко

преди 1 месец

В понеделник,18.30 протест пред МВР.Вън банкянскосарайските мутри.

149

къде сме ние

преди 1 месец

САЩ: 335 милиона население, 800 000 държавни служителиНидерландия: 16 милиона население, 20 000 държавни служителиБЪЛГАРИЯ: 6,5 милиона население, 440 000 държавни служители

148

пуна какафония ?

преди 1 месец

Как го решиха сега Киро , известен още с простото и " само да кажа " и конституционалистът Ристьо , известен още като водоплаващия мравояд , " действащият парламент ще го гласува ли този служебен кабинет

147

Анонимен

преди 1 месец

Няма отъване от Герб..

146

МИТКО

преди 1 месец

Много добър екип . Пожелавам Ви успех и да Ви върви по вода. С пожелание да не бъдат дори и малко като тези предишните които излъгаха страшно много българи че ще направят нещо добро за България . Но направиха добро единствено на Украйна. Което добро е за сметка на нас БЪЛГАРИТЕ. Сбогом Денков Петков и Асенов и дано не ви видиме повече никога мутрите

145

Росен Карадимов

преди 1 месец

Другарят милионер, ша ни управлява от....НИЦА

144

Щирлиц

преди 1 месец

Боже,избави ни от червената пребоядисана банда!Амин.