20

Анонимен

преди 1 месец

Ама защо не им пишете имената на въпросните организатори след като се знаят кои са, уважаеми жур на ля сервилни? Най-долу по веригата го отнасят шофьорите, а всъщност главните виновници поръчители са други. Нищо не пишете за бургаските батки Виктор, Вальо Тарелката и останалите..

19

Анонимен

преди 1 месец

Ама защо не им пишете имената на въпросните организатори след като се знаят кои са, уважаеми *** сервилни? Най-долу по веригата го отнасят шофьорите, а всъщност главните виновници поръчители са други. Нищо не пишете за бургаските батки Виктор, Вальо Тарелката и останалите..

18

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ са имали канал за контрабанда, откъдето са влизали милиони (ако не милиарди) за да си платят поредните избори!!! А иначе обвинявата всички други, само те са света вода ненапита!! Гадове мръсни

17

Я па ти..

преди 1 месец

До Анонимен 7 А нещо за главни букви , точки и запетайки , имаш ли мнение ? Ама коментираш.

16

Чичо Манчо

преди 1 месец

Това е нищо в сравнение с убитите хора от Путин.

15

Ветеринар

преди 1 месец

В Закона за хуманно отношение към животните по време на транспорт, се набелязват места за почивка , храна и водопой на животните. А тук ?На два пъти се обаждат че нямат въздух , но шофьорите умници не спират. Парите са по важни от живота на 18 емигранти.

14

Анонимен

преди 1 месец

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА ЗАПОМНЕТЕ ТОВА - ДОКТОРИТЕ ПРАВЯТ ТЕЛК РЕШЕНИЯТА

13

............

преди 1 месец

Горките мигранти ....а щяха да са добри бойци ....и оръжията им намериха заровени ......тц тц ....завалийките !

12

Анонимен

преди 1 месец

Че ние така с колегите сме затрили поне 300 парчет, като се правихме на шофъри, ама каналджиите се усвтиха и спряха да ни вярват. Както и да е - търсим други начони за редуциране на бройката.

11

Анонимен

преди 1 месец

До За 11. Според логическата ти логика аз не чета това, което ти си написал.

10

Анонимен

преди 1 месец

До За 11. Откъде та отърваха ?

9

За 11

преди 1 месец

Аз си имам теория, и тя се потвърждава с всеки изминал ден. А каквото поискат, това ще напишат и при това специално за твоя компютър, за да го прочетеш само ти! Това са новите технологии в дезинформацията. Ще дойде ден, когато ще разпавяш какво си гледал по телевизията, но никой друг няма да го видял, нито чел нещо подобно. Това са пък новите технологии при телевизиите. Това пробват, затова си плащаш повече на мобилните, и ще продължаваш да плащаш все повече. Развиват ИИ за всеки индивидуално.

8

Тексас

преди 1 месец

Тръмп не случайно прави ограда и иска да я довърши, фермерите от Тексас закона им позволява на нарушител на законната собственост да стреляш на месо без предупреждение написано е на оградата на всеки имот.

7

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 8. Прочети статията. Вътре са били затворени в нещо като помещение и им сложили вентилатор. Не са се сетили че трябва да има откъде да влиза и излиза въздух. Запечатали са ги. Или ти е по-добре да си измислиш своя върховна теория ?

6

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 9. Прочети статията не е трудно.

5

ДС

преди 1 месец

Хич не ми е бал за тия, все пак който мине незаконно границата трябва да е на месо, както беше преди 89та

4

Анонимен

преди 1 месец

А това е онзи камион, дето ни убеждаваха, че мигранти починали от задушаване, нищо че камионът е с платнище и това няма как да стане. Въобще не съм чела, погледнах снимката. И сега не смятам да чета фалшивите новини, приготвени от Отворени общественици, за да се провокира "дискусия сред обществото". Иначе, Отворените общественици нямат идеи какво да говорят или предложат на обществото. Но така ... отваря им се "работа" за поне 3 месеца. Хонорари за поне 3 месеца и така ...

3

Анонимен

преди 1 месец

тези 18 човека като са загинали аз не мога да кажа и бог да им прости защото те са от друга вяра с други разбирания не ядат свинско жената е като вещ диван който ражда деца с друга вяра сме нищо съвместимо,чудя се при толкова много арабски държави защо не бягат там а идват в Европа и защо не се стреля на месо по европейските граници на шенген границите , а полицаите в моретата вместо да гътнат 3-4 лодки и да се реши проблема са се превърнали в екип на бърза помощ да докарват още повече несъвмест

2

Анонимен

преди 1 месец

От всичко разбрах, че е бил напълно наясно какви ги е вършил. Дано да си получи заслуженото. Може и едно обвинение за държавна измяна да му лепнат.

1

Анонимен

преди 1 месец

Д-р Костадинов - премиер!