57

Анонимен

преди 1 месец

То кой каквото му трябва вече отдавна го е свалил. А последните години музиките са така или иначе еднодневки.

56

Анонимен

преди 1 месец

Че то кой сваля музика, вече се слуша он лайн.

55

Анонимен

преди 1 месец

Е хубаво де, ще ги теглим от руските тракери. Голям праз! То пък и една музика, и едни хит- ове в последно време.... Чак се сещам за "Неотон Фамилия", "Бони М", и дори за "Омега"! Който незнае - да знае, че "Момичето със златните коси" всъщност е на "Омега", а не на Скорпионс, последните я пеят съвсем легално обаче, защото Омега са им я подарили за благодарност, че са им били "потгряваяща" група на едно веропейско турне. Това си е чиста истина, колкото и невероятно да звучи.

54

Хихи

преди 1 месец

В замундата все още има банани.

53

Мдааа,

преди 1 месец

страхотна новина... Сега вече съм спокоен,щом Гейдебопф спрели нЕкви сайтове,за чието съществуване не съм и подозирал :) Кое ще следващото велико постижение?!? Арестуване на лицата залепващи рекламни материали по входовете на жилищните сгради? Съвсем изтрещяхте,в тая бедна държава да се хвалите с подобни героични събития :)

52

НЕ ПЛАЩАМ

преди 1 месец

пари на рекетьори и изнудвачи които със силови методи заграбват чуждото. Ако 50% от парите за музика отиваха в създателите и - не 14 а 44 ще плащам на месец. Но да храня шайка неграмотници и некадърници които само търсят начин да изцоцат още и още - никакъв шанс. Адблокер и Ютюб и готово. Има си и ютюб даунлодер. Ще ме хванат за шмайзера да им плащам.

51

Анонимен

преди 1 месец

Музика? Като дете не разбирах, а сега, когато гледам колко народ я слуша, че и пари дава за нея, направо се чудя. Не, *** нешо, нонмалконмине скучно, да слушам трака трака и цигумигу, а на моменти си е баш дразнещо, особено в заведения и по събития. Нали - На коготоо му харесва, да си я слуша, просто за мен е странно.

50

Анонимен

преди 1 месец

"Нормалните" като теб са в Карлуково. - Не, но вие искате да пратите нормалните лато мен в Белене.

49

Анонимен

преди 1 месец

До 47 - Аз оестя по 15 бона данъци на месец, ти 14 лева ли опакваш, да давам. Па и то тва иска снартфон или компютър с нет. Нинимам смартфон нинмъкна лаптоп с мене. Карам си на едно iPod-че и юного яко.

48

Анонимен

преди 1 месец

В Дарк уеб има всичко, там гедебоп няма как да спре достъпа ;)

47

Анонимен

преди 1 месец

"Че ти дори бонова книжка от приватизацията нямаш" - Какво е това? Виж - не знам защо се заяждаш. Има прекрасни взаимнинфондове на Vanguard и прочие. Толкова е лесно, че направо ае пудя на хората, които си купуват слъпа кола или жилище на озплащане днес, вместо да инвестират там и след 5 годининда им е по две всичкони да капе. Ако не ти се мисли за бъсещете - добре. Не рязбирам метафората, която ползваш, но все тая.

46

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 28, изпадняк си, защото ти се свиди да платиш 14 лв. на месец за удоволствието да слушаш музика. А сигурно бирата ти на ден е струва повече. Дори не ти стигат за цигари. Докато имате такъв манталитет и държавата ще е такава като вас - изпаднала. Изпадняк! Бедността е начин на мислене и личен избор. Ти и такива акто теб сте доказателство точно за тази максима!

45

Анонимен

преди 1 месец

Тенонказината банваха ама ... Нищу не стана.

44

Хубаво, ама докато

преди 1 месец

има престъпници в парламента, цялата тая дейност бледнее. Така да се каже, то държава нямаме, но се борим за правата на интелектуалната собственост... леко са ни объркани приоритетите ми се струва.

43

Анонимен

преди 1 месец

42 ох, поредния сидней който имал дял в корпорации и работи за говермента. Какво се напъваш? Че ти дори бонова книжка от приватизацията нямаш. "Нормалните" като теб са в Карлуково.

42

Анонимен

преди 1 месец

Махат всякви сайтове гадините.

41

Анонимен

преди 1 месец

"От продажбата на музика печелят продуценти и корпорации. "- Да. Нормалнитв хора имаме инвестиции в подобни корпорации искаме, да си получаваме парите от правата и ние. Никой не е длъжен да слуша музила и в интерес на истинатя, 99.9% от некласическата музика е отврат. Бийтърлс или Кардиб ... Все тая.

40

Анонимен

преди 1 месец

40 яя бра пиши на езика на 21 век бра. Ни са каа ши даам, аз се каа ши ги изкопам. Сам съм си печатница мноу съм разплащателен

39

Анонимен

преди 1 месец

"хора, спрете се вече и влезте в 21ви век. " няяя брааа ... Свалям музицъ и синслушкам инхиич ни май .. Ша му даам аз 14 лева!!!

38

Анонимен

преди 1 месец

32 в случая васо гюров от мюзикаутор, баш тоя, никому неизвестен, който американците назначиха за шеф там и едно време агитираше за акта сопа и други американски ултлматуми, е партиен и от ппдб. На тези спонсорите им избягаха в Дубай. Сега се чудят откъде да изкрадат пари за изборите. Мюзикаутор имаше влог в КТБ над 20 милиона. Какво повече да коментирам?