33

ULM

преди 1 месец

До E И? Какво ревете за теоя Шенген като вдовици за ***? От Шенген ползва имат само транспортните фимри и пренасящите наркотици. Аман вече с тоя Шенген. Обикновения *** тоя Шенген на го бърка. Да ни режат, не е като да не сме разграден двор поради корупция.

32

Анонимен

преди 1 месец

Представете си колко сме пробити.Чужди терористи да дойдат в БГ и под носа на всички да внасят, складират и изнасят оръжия!?!?Дали осъзнаваме какъв Упрвник беше бай Тошо.

31

Анонимен

преди 1 месец

Оръжие в България под път и над път, ловни пушки, калашници, пистолети, къде легални, къде нелегални, и аз имам един калашник, скрит в тайник под сайванта, е и, това прави ли ме терорист?

30

E

преди 1 месец

сега вече наляха доста вода в австрийската воденица. Искам да поясня, че нацяло ще ни отрежат за Шенген!

29

mda

преди 1 месец

Нашето разузнаване е във фейсбука цял ден, цъкат пасианс, удрят печати и се крият по храстите с палката за някоя глоба или с радара на завоя. На баджанаци и братовчеди не пишат по малките градове, дебнат някой с чужда регистрация.

28

Анонимен

преди 1 месец

Ама много ясно, че германците ще го намерят, не ние. Нашето разузнаване буквално спи, вместо да се самосезира да търси връзките на Копейкин с фашистите в Русия

27

не говорете глупости

преди 1 месец

не ни свързвайте с Хамас, били сте намерили склад за оръжие, два ръждясали пистолета заровени под дърво в найлонов плик, та те бракониерите имат повече оръжие от този "склад".

26

Мда

преди 1 месец

Като дойдат гостите на сглобката ще си донесьт нови

25

Анонимен

преди 1 месец

То тайника е с американски оръжие ,не да показвате руски автомат )

24

ХАРИ ПОТЪР

преди 1 месец

ШМУНГЕН ШПУНГЕН И АТОМНАТА БОМБА НА ХАМАС!!!...

23

Крико

преди 1 месец

Пълна пародия. Намерили две ръждясали пушки дет кат гръмнат ще се разпаднат заровени под дърво, и вече ми говорят за тайни складове и клетки

22

Анонимен

преди 1 месец

Тайници или тайник под едно дърво заровени обвити в найлон- хайде холан- не ни забърквайте моля!

21

Честита Промяна!

преди 1 месец

Предателите на СЪД и в ЗАТВОРА!

20

Анонимен

преди 1 месец

киру и асан маке си ке продадат за долари, всичко може се очаква от тях

19

Гошо-тенекиджията

преди 1 месец

Абе кви са тия аматьори от хамаз??? За справка - От имота.. са иззети две пушки, едната картечен пистолет с пълнител и муниции за тях. .. един брой сигнален пистолет.. капсул-детонатори въздушна пушка с оптика..Също така са иззети множество патрони, противотанков снаряд, шест пистолета тип револвер. Иззети са и два стъклени буркана с барут, много пълнители, части за тях. В дома на задържания са открити и наркотици метамфетамин.

18

Анонимен

преди 1 месец

от Подмяната всичко може се очаква

17

Анонимен

преди 1 месец

Имам чувството, че целевата група на подобни новини са електората на ПП-ДБ и Герб... Само пру тях липсват някакви наченки на когнитивно мислене...

16

Анонимен

преди 1 месец

"вероятно е трябвало да бъдат използвани" ----> "в подземен склад" ----> "заровено в торба под дърво" ---> "Има съмнения"

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "В наилонки -ама от лидл ли са или от кауфланд" ------------ от била.. лично шкембе воевода им ги е опаковал

14

Анонимен

преди 1 месец

Абе какъв е този тайник, какъв е този хамас като само преди седмица в некво селско сервизче намериха в пъти повече арсенал.. сигурен съм, че при новина като тази всички от селата в Балкана се подхилкват пренебрежително.