53

НИМРОД

преди 1 месец

Вие сте част от проблема! ТАЗИ ВОЙНА ВЕЧЕ Е И НА НАТО!! Добре дошли в ада! Ние сме пред вратите му!

52

Хахахаха,

преди 1 месец

а нещо за геройски загиналите натовски френски,английски,холандски и т. н. офицери озовали се по случаЕност в Укрия... :) :) :) Неполиткоретно,а?!?

51

НАТО кръволоци

преди 1 месец

Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, самолетите- натовски, дрончетата - натовски, крилатите ракети - натовски,вертолетите - натовски, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски, само умопомрачените смъртници -украински! С КОЙ Е ВОЙНАТА? ако и войниците станат натовски? С КОЙ?

50

И лъжец!

преди 1 месец

заради тоя - никой няма да вярва на НАТО!

49

Анонимен

преди 1 месец

Положението е смехотворно32 цивилизовани и мощни държави и една пършива Русия.И още и се назландисват.....

48

Кикимора

преди 1 месец

Този викинг голям майтапчия излезна. Той самият не вярва в това което говори. Цял свят разбра, че НАТО е част от този конфликт.

47

Анонимен

преди 1 месец

Вижте логото на НАТО, в снимката над статията. NATO OTAN. Това е на англ.и френски. Само 2 езика, а уж международна, с 32 държави. В когото им прозира дискриминация.

46

Анонимен

преди 1 месец

Казва го за заблуда на врага. Колко натовски генерала имаше в Азов в тунелите?

45

как е възаможно?

преди 1 месец

Точно генсека на НАТО да каже нещо подобно? Може би се страхува от Москва и Кремъл? Той като шеф на Алианса трябваше да удари с юмрук по масата и извика на руснаците: НАТО ще обяви война на Русия, ако не ни се подчинявате. Мислете му!

44

Само да вметна

преди 1 месец

Има НАТО в Европа.Има Голям Проблем за Европа! Няма НАТО в Европа,Няма Никакъв Проблем! Простичко е!-:)

43

до 40

преди 1 месец

Нали видя съседите когато не искаха да влизат в НАТО как ги бомбиха? Даже в България падаха бомбите. Който не иска с НАТО му пускат бомбите.

42

Анонимен

преди 1 месец

От 2014г. НАТО е съществена чсат от войната в украйната. Ако не беше - Фашагите отдавна щяха да "намажат въжето". Това самите те го признават, и бившият им президент зеленски 100 пъти вече заяви, че бвз нато часовете им са преброени.

41

Анонимен

преди 1 месец

Е как да не сте като вие финансирате воината с нашите пари,чии воиници умират в усраина,чии самолети горят там,чии танкове,чии снаряди се ползват.ТОЯ ДА Е ЧЕЛ КОНВЕНЦИЯТА ЗА ЗАБРАНЕНИТЕ ОРЪЖИЯ-КЪСЕТЪЧНИ,ТИЯ С ОБЕДНЕН УРАН,БЕЛИЯ ФОСФОР ,.ВСЕКИ ДОГОВОР ПОДПИСАН ОТ ТЕРОРИСТИЧНАРТА ДЪРЖАВА НЕ СТРУВА КОЛКОТО ХАРТИЯТА НА КОЯТО Е ИСТРАН

40

Анонимен

преди 1 месец

НАТО, Не е Европейска " кръв"! То е АМЕРИКАНСКА! От Друг Континент! Ние Европейците,Не си ли Създадем своя Европейска Армия! Ще бъдем тъпкани от Американският Ботуш ВЕКОВЕ Още!!-:( Събуди се Европеецо!!!

39

Каквото и да говори

преди 1 месец

НАТО са в Украйна от 10 години.

38

маалатъ

преди 1 месец

Въх, колко е щастлив Столтенберг, казаха му, че нема да го мобилизират и да го пратят на фронтъ..., за сега! -)))

37

Анонимен

преди 1 месец

Тук чета за гениални идеи! Обобщават следното: Да се съберем бедните, че да треснем богатите!

36

Анонимен

преди 1 месец

Кой лъжете? Разузнаването и целеуказването се извършва от самолети на нато.

35

До 34

преди 1 месец

Пари!

34

Анонимен

преди 1 месец

Министрите на външните работи на НАТО обсъдиха предложение за създаване на петгодишен фонд за Украйна на стойност 100 млрд.евро. А сега нямало да участват???? Тези 100 млрд.евро какво са??