65

Владимир

преди 1 месец

Те са освен терористи и народни предатели

64

Анонимен

преди 1 месец

Крадеца казва дръжте крадеца. Заплахата за националната сигурност сте ти и руските ти копчета белокоси.

63

Идеалист

преди 1 месец

Кокорчовците = Сърдитото овчарче или който каквото си направи, друг не може да му стори. Дано изезнат в политическото небитие Кокорчо, Кирчо, Ленчето, Лорел и Гмома!Зависи от гласуващите!

62

rambaldievskievich

преди 1 месец

"възраждане" - още повече.

61

до 63

преди 1 месец

На изборите в сънищата на копейките може и да са втори. Но този никой няма да го иска за коалиция никога - никой не може да го трае. Сам няма да управлява никога, няма капацитета, няма хората, а и крайно дясна фашистка русофилска партия никой няма да допусне да направи нещо.

60

Анонимен

преди 1 месец

Колкото и да плюете против възраждане,на изборите че бъдат на второ място след герба ,а пп заминава на кино последни,мошеници излязоха тия уж евроатлантици бегом при Путин на фронта да помагате на Украйна

59

Анонимен

преди 1 месец

Тоя са заплаха още кога нека на власт 7 месеца и Слави ги ритна отзад ,крадят и хвърлят много милиони на Украйна от бюджета

58

Анонимен

преди 1 месец

Оле, появи се рицаря защитник на Копейкин. Да не членувате в някой култ бе? Да не ви дава кристали и да ви хипнотизира. Крейзита сте големи, няма надежда за вас.

57

Къде и кога е казвал

преди 1 месец

До 52. Анонимен. Със собствените си уши чух план на Копейкин да прави Варна и Добруджа Калининград номер 2.Иска да стане СИ България някаква независима руска територия, дават му пари да вкарва депутати в Европарламента и те ще са който Кремъл каже - руски копчета. . . . . Mpъcнuk манипулатор си защото не казваш къде и кога! Това всеки може да твърди без доказателства!

56

Къде и кога е казвал

преди 1 месец

До 52. Анонимен. Със собствените си уши чух план на Копейкин да прави Варна и Добруджа Калининград номер 2.Иска да стане СИ България някаква независима руска територия, дават му пари да вкарва депутати в Европарламента и те ще са който Кремъл каже - руски копчета. . . . . *** манипулатор си защото не казваш къде и кога! Това всеки може да твърди без доказателства!

55

Анонимен

преди 1 месец

Ако някой знае кой плаща за да тролиш Възраждане да ми пише - по цял ден ги троля безплатно, искам някой да ми плаща за това. Това е мечтаната ми професия.

54

Анонимен

преди 1 месец

*** белокос пациент на 4ти километър е еманацията на опасност за националната сигурност.

53

Анонимен

преди 1 месец

Тоз защо го пускате да говори въобще. Руска клетка.

52

...

преди 1 месец

***! Отдавна е капарирал националната сигурност за жълти копейки, а сега се надпреварва с евтина демагогия да излъже, па койт' се хване!

51

Анонимен

преди 1 месец

Който гласува за Кукундрел Копейкин има много по-големи и належащи проблеми от националната сигурност.

50

Анонимен

преди 1 месец

Разобличен е опит за създаване на Дълбока Държава за лично облагодетелстване с власт, което няма нищо общо с демокрацията! Едва ли Ген.Атанасов не си дава сметка, че това е престъпление и интересно как не го е срам да се появява публично!

49

Анонимен

преди 1 месец

Със собствените си уши чух план на Копейкин да прави Варна и Добруджа Калининград номер 2.Иска да стане СИ България някаква независима руска територия, дават му пари да вкарва депутати в Европарламента и те ще са който Кремъл каже - руски копчета. Тази партия трябва да се заличи, не ни мислят доброто

48

Плана на Сталин- Кон

преди 1 месец

Социализма на Маркс и Енгелс са хубаво нещо, но партията беше превзет на сила от бандита по прякор Сталин, който изби всички истински другари комунисти и дори Троцки-плана КОН. В България Сталин също подмени Георги Димитров като го отрови с малки, но чести дози живак и постави бай ви Тошо за цар на българите докато е жив. Бай Тошко беше по милосърден и само изключи и наплаши другарите си. Така получихме вместо народни републики мрежа от диктатури под върховенството на Сталин .

47

ППЛГДБТИ +

преди 1 месец

"Не е вярно!!! Ние защитаваме националната сигурност на родината ни Пиндостан със зъби и лакирани нокти!!!"

46

Анонимен

преди 1 месец

На този кога ще му вържат една ламарина и две тояги за силен старт.