69

Анонимен

преди 2 месеца

То и децата знаят че не е ИДИЛ ,сащ Франция Украйна

68

Джордж Оруел

преди 2 месеца

Няма никакво значение в какво вярвал Путин, защото тук не става дума за вяра. Путин се опитва да извлече изгода от всичко, с което може да мобилизира руското общество и да го надъхва срещу външния враг. Същевременно затяга все повече режима с оправданието, че така се бори с вътрешния враг и дава сигурност на населението. Всякакви несъгласници и опоненти биват обявяване за ,,чуждестранни агенти", а който си позволи да нещо против войната и властта, го осъждат за антидържавна дейност.

67

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

Хванал го е старческия бонаклък по-скоро. То и аз ако стоя сам по цял ден в един бункер под земята ще бонадясам тотално.

66

Анонимен

преди 2 месеца

И за самия Путин няма значение в какво вярва. Просто планът е такъв. Така и така проспахме терористическия акт поне да извлечем някава полза. Дайте да обвиняваме Запада. С помощта на американците бил организиран, но самите американци решили да предупредят, че ще има терор. Руснаците са царе на взаимноизключващите се версии.

65

До 58

преди 2 месеца

С този обратен словоред май си рускиня. Ядец, бил съм в Беларус! Само три неща одобрих - имат много хубави гори, хората обичат да четат книги и има хубави боршове и рибени чорби. Във вътрешността няма истински пътища. От Минск към околностите пътуват нещо като селски автобуси. Ако колата ти е с чужд номер, пътните полицаи те спират на всеки километър и питат (срамежливо) какво ще им подариш. На туристите показват няколко дървени етно селца, в които никой не живее, заводи за трактори и толкоз!

64

Не само Путин!

преди 2 месеца

Никой здравомислещ човек не вярва на пропагандните твърдения на западналия джурналистически сбирщайн,повтарящ първосигнално опорките на ФашингтЪн. Изобщо някой вярва ли,че заловените терори3ти,които гледаха уплашено и бяха готови да се разреват от страх са същите като фанатичните ислямски маниаци от ИДИЛ(отгледани,спонсорирани и обучени от ФАЩ) ,готови всеки момент да се срещнат с всевишния и да получат 17 девственици за награда?!? Айде,нЕма нужда,баце!

63

Анонимен

преди 2 месеца

До 59 Ква жена търсиш при педофил па ти?

62

Анонимен

преди 2 месеца

Путин е диктатор. Другото няма значение

61

Русия не вярва

преди 2 месеца

на натовски лъжи - ЗАТОВА!

60

Анонимен

преди 2 месеца

В Русия профсъюзи няма , а НЕЗАВИСИМИ никак .

59

Щото е поръчител

преди 2 месеца

Така наречената "Ислямска държава" са поредните терористчета под наем - когато е нужно, изпълняват задачи ту от Турция, ту от Щатите, ту от Русия. Може и Китай нещо да им е възложил, знае ли ги човек онези азиатски хитреци какво вършат. През дългата верига от посредници е получена поредната оферта, стъкмили са група от дрогирани и дресирани изпълнители с IQ 80, хората бяха изтрепани, а Вовата има ужасяващ повод да "обединява нацията" срещу злия западен враг. Отработена схема.

58

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 50 Ти да не би да си любимата жена на Путин, много си навътре с вътрешния му мир??? А всъщност акъла ти е като на пиле, главата ти е пълна с пропагандни шаблони, които възпроизвеждаш в коментарите си.

57

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 55 Ти остави тези локуми за Белорусия и Татарстан. Белорусия прямо България свери. И ще видиш колко смешни и жалки сме в своето "развитие" с нашата "демокрация" и "свобода", при "пълна независимост" и "просперитет" на фона на зверската цензура, пълното ни скапване и липсата на каквато и да е добра переспектива за населението ни.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Путин и на себе си няма доверие. Гласовете в главата му дават различни версии.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Защото си знае, че самият той, Путин, стои зад атентата.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Беларус е по-зле и от Русия даже. Пък един Татарстан е ВИП спрямо Беларус.

53

Анонимен

преди 2 месеца

До Глупашенко Ако свериш България с Беларус, ще установиш, че България е една плююнка спрямо тях, управлявана от Глупашенко Денков и Глупашенко Киро и сие. И какво ти дава самочувствието да ги оплюваш от своето положение на дъното на помийната яма, сякаш си в града на хълма, светъл елф???

52

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 50 Глупости! Нито онзи е искал да си купи кола и да работи такси, нито другия е учил китайски, за да работи там. Ако е искал да работи като такси, тогава защо бяга в Украйна??? Всъщност, това са крайно прости и бедни хора, зомбирани от ислямски проповедници и купени от Украинските служби чрез тези проповедници, за да направят терористичния акт, с цел да предизвикат вътрешно напрежение в Русия. Руснаците да започнат да нападат мюсулманите и така да започне вътрешен тероризъм.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Дядката си живее в неговия свят на СССР, дето всички се обичаха като братя под нагайката на КГБ.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде стига с тези пропагандни хуморески, защо Путин не врявал, че ИДИЛ стои зад атентата в Москва? Путин не е поп, а лидер на мощна държава. До сега чорапа се разплита много бързо, всеки ден арестуват все нови и нови участници в атентата в Крокус Хол, терористите пред камерите дават показания. Записи на показанията им има в Интернет. Следствието докладва на Путин всеки ден и от това излиза, че терористичния акт е замислен и организиран от Украйна. А нас ни успиват всеки ден с димката ИДИЛ.