46

СМЕХ....

преди 1 месец

"КАБИНЕТА ДЕНКОВ СЕ ОЧЕТЕ КАКВИ ГИ Е СВЪРШИЛ.....КАТО, КУЧЕТО НА НИВАТА..."......ХАХАХАААА

45

карачанаков

преди 1 месец

ДенКУХ,една поговорка казва с каквито се събереш такъв ставаш,а има и още една учениците задминават учителите си, май ще се окажат верни много взе да лъжеш ве.

44

А отчете ли

преди 1 месец

Предателство срещу държавата и народа.

43

Анонимен

преди 1 месец

Кокорчо извърши чистка и назначи свои хора в митниците. Старите течове бяха заменени с нови, още по-големи.

42

Анонимен

преди 1 месец

Киро просто застана пред камерите с гумени ботуши и лопата в ръка, и ако това е помощтта към хората пострадали от наводненията, здраве му кажи. Дребните суми не стигат и за три пазарски чанти, а има хора, които още чакат обещаната помощ. Язовирите Киро източи от раз и пак се снима.

41

Анонимен

преди 1 месец

България се свива откъм населението си. Хората бягат в чужбина да търсят препитание. Ако не беше ГЕРБ да им помага ПП,ДБ щяха са фалират държавата. Данните за инфлацията и ръста в икономиката не са реални. Липсват инвестиции. Частичното влизане в Шенген е заслуга на Мария Габриел. Нашите ученици са последни по успех в Европа. Като няма пари, няма култура. Единствено вярно е, че висшата администрация си вдигна прекалено, за българския стандарт заплатите, те станаха 5-цифрено число

40

phrag

преди 1 месец

Пълни глупости!!! Явно сте платена медия!

39

555

преди 1 месец

Орел рак и щука, не зная по каква сполука, каква им работа дошла, да теглят заедно кола.-----П.Славейков.

38

анонимен

преди 1 месец

Какво е стършел свършил ?

37

Анонимен

преди 1 месец

Епа през тоа месец готвихме отчета за тоа месец и земахме по една заплатка.

36

Анонимен

преди 1 месец

Нищо!

35

Анонимен

преди 1 месец

Ще ги запомним с демонтажа на паметника на са, извършен по брутален начин. Останалото беше ала бала, хаотични действия и схеми за източване на държавата.

34

Някой си

преди 1 месец

Много се радвам,че тази " зглобка" се Разпадна! Орел,Рак и Щука! Сътвориха такава Небивалица в Президентството,относно " служебните кабинети,че нямам думи! След падането на ГЕРБ,Гласувах на всички избори До този момент! И ще гласувам на следващите избори,за партия,която Не е Управлявала до сега! Не желая повече тези Интриганти да Ни губят Времето! Имаме Само Един Живот! Гласувай Масово на тези Избори българино! МОЛЯ ТЕ! И теб засяга,кой е на власт!-:))

33

Анонимен

преди 1 месец

Съсипаха миньорите в Мариците, Язовири и каскади, водноелектрическите централи и НЕК, това направиха. Навсякъде спуснаха парашутисти, които са пълни неграмотници, но все на ръководни постове. В този тежък сектор не е нормално да назначава кой да е, но утре всички ще са без ток заради глупостта на управляващите.

32

Сензация-ПОЗОР

преди 1 месец

Току-що стана ясно,че Кокорчо си раздал на изпроводяк бонуси на членовете на политическия си кабинет бонуси от по ...70 000 лева на калпак!?!?!Сарафов спинкаш ли?? ДАНС какво правим?! Позорррр

31

po

преди 1 месец

мутрата Пеевски и мутрата Бойко само вредят н България .Стига с таямафия излиза ме на площада и гипимита ме

30

Един мозък

преди 1 месец

Членувам в ППДБЛГБТ. Ние всички си поделяме един мозък. Кой взел по-голямо парче кой по-малко. Затова когато Мария Гаргамел бълва клишетата си в ефир, Кирчо заеква. Мозъкът е претоварен и дава накъсо. Най-добре е Мравояда Ицето. Не говори много, а само усвоява грантове. навеДенков пък по се пъчи на преден план, но мислите му излизат под формата на сапунени мехури.

29

В главата на Денков

преди 1 месец

В главата на Денков духа вятър, който може да захрани половин България. Само трябва да насложим перки на подходящи места около ушите му и да уловим тази природна стихия.

28

Сипнаха ми ярма

преди 1 месец

Сипнаха ми малко ярма от Козяк. Казаха ми, че Русия не може да победи. И че Путин е виновен.И също че Денков е добър и честен и е преди всичко академик. Дойдох тук да го напиша това и се връщам обратно на Козяк за вечерната дажбица ярма.

27

Липсата на гръбнак

преди 1 месец

на това нещо на снимката, рамките на очилата му са дебели за да компенсират липста на гръбнак и да го крепят изправено.