47

Калин

преди 2 месеца

Иванов може и той да е бил част от тази схема, но се прави на ни лук ял, ни лук мирисал

46

ОТ

преди 2 месеца

ВСИЧКИТЕ ТИЯ ГРУПИРОВЩИНИ В СЪДЕБНАТА С-*** -НЯМА ЕДИН ЧИТАВ,ДОРИ И ДА ИМА ЧИТАВИ ,ЗАЩО НЕ СА ПОДАВАНИ СИГНАЛИ,ЗНАЧИ И ТЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ- ВСИЧКИ В ЗАТВОРА

45

ТОП НОВИНА

преди 2 месеца

Досега такавасомисия като за Нотаркуса е нямало.Все е имало комисии,но тази е на път да излови рибата.

44

Дарк

преди 2 месеца

Да си разширят предмета на комисията с Пепи еврото.Там поне има отнемане на завод за асансьори.Бил е 30 години топ следовател и познава всички и те го познават.Нотариуса никой от системата не го познава.И най-вероятно с оглед многото му влюбвания някой ревнивец го е пречукал.Сътрудник или не?Освен да донася за себе си и заблудените овце броили пари,за да ги оправдаят.Едва ли е бил.

43

Дарк

преди 2 месеца

От тези продукти манджа няма как да се сготви.Занимават се с посредник на адвокати за набиране на клиенти с пари.Дори обвинението,което са готвели срещу него за закана е пресилено,защото не е реално изпълнимо.Заплашил съдийката с Гешев чрез племенницата и,но са я повишили.По същия начин казал в Банско,че е с колеги прокурори,но не е прокурор.И сега изслушват оплаквания от хора с настоящи проблеми със закона.Кой адвокат срещу колко щял да ги "оправи"?Голямо влияние,няма що!

42

Ангелина

преди 2 месеца

ХРИСТО ИВАНОВ ,АКО ИМАШЕ "ГРАМ СРАМ" ,БИ СЕ СКРИЛ И ДА НЕ СЕ ПОКАЗВАШ!!!ЖАЛКО ЗА ИДЕАЛИТЕ НА КРИСТИЯН ТАКОВ ,КОИТО ПРЕДАДЕ И ПРОДАДЕ. ТИ СИ С АТАНАС АТАНАСОВ ГЛАВНАТА ПРИЧИНА ,ИЗВЪН ВЪНШНИТЕ ФАКТОРИ ,ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ТОВА УНИЗИТЕЛНО ПРАВИТЕЛСТВО ДО МОМЕНТА ,"В ПРЕГРЪДКА С МАФИЯТА" И ЗА ТОВА НАЙ- СВИРЕПОТО ,КОЕТО СЕ ЗАДАВА В МОМЕНТА .

41

Анонимен

преди 2 месеца

Правната нула Христо Бойкикев натвори такива конституционни небивалици, че самият той се опита да замаже положението "Аааа, ама аз не си спомням кой е писал този закон...." Е, как ще си спомняш Ристьо, като не си в час...???

40

..?

преди 2 месеца

Ристьо, ако не си разбрал защо отиваме на избори, или с с оскъден умствен потенциал, или правиш другите на по-тАпи от себе си! Не може с 20% депутати, да претендираш за 100% власт! Вие просто се оляхте! И колкото и да циклиш на опорката, че ГЕРБ били виновни за новите избори ,никой няма да ви се върже! Ама вие продължавайте да си лъжете!

39

Анонимен

преди 2 месеца

Коалицията ГЕРБ-ДПС работи

38

Анонимен

преди 2 месеца

Бил ли е мравояда глиган.

37

Надя

преди 2 месеца

Правната 0 най- безсрамно се появи! Наглост!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Всички са навързани ама много яко. Така и не разбрахте каква изм*т ни управлява и на всички избори пак им давате работа. Всички служби , политици и мафия са едно.

35

Анонимен

преди 2 месеца

МВР е сътрудник на Нотариуса. Но това е държавна тайна. МВР е охранявало клуба на сътрудвания. МВР - сътрудник, Нотариуса - сътрудван.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Държавна тайна, майна!

33

Nick

преди 2 месеца

И този, и онзи *** Семерджиев са покровителствани от полицията; гледайте сега цирка как наркомана и наркоразпространителя Семерджиев ще му дадат минимална присъда, ако изобщо му дадат нещо

32

тТт

преди 2 месеца

Всеки път като видя лицата на нашите политици се убеждавам, че през лятото на 2002 г. постъпих правилно като напуснах "Географското понятие", някои все още го наричат държава?!

31

Бил е де бил

преди 2 месеца

Поредната издънка в МВР. След 12 години герб/дпс е така. Цецо златното ухо, офффцата бъчварова, шофьорчето на мутрите и разни други съмнителни елементи за министри.

30

До Анонимен19

преди 2 месеца

политиците май работата им е да говорят, ако са говорили какво?... а знаеш ли банкя колко пъти се е съветвал с мазното кафе?

29

Анонимен

преди 2 месеца

Ицето да не се е натискал той да стане сътрудник, че толкова се вълнува от това. На такъв въпрос е нормално да не се даде отговор.

28

Интересно!

преди 2 месеца

"Герберската марионетка" Стоянов е назначен на висока позиция в системата на МВР през 2021 т. от министъра по това време Бойко Рашков!