43

ЗЛОБЧОВЦИ

преди 1 месец

Каква е тази БЕЗУМНА ЗЛОБА.Живота е бил тежък тогава и те са решили да ходят в Африка.Аз съм в Маями от 20 години,защото ми искаха рекет за малкия "бизнес" дето имах.Какво да правя в българия?да гледам простаци,мутри и още по-мутри политици по цял ден?

42

Мама Миа

преди 1 месец

До АнонименКакви средства е "вложила" българия?20 лева?ти като си некадърен,колкото и да вложат,пак ще си останеш некадърен...

41

Анонимен

преди 1 месец

ОЧАКВАХ, ЧЕ С ПАРИТЕ ОТ ДИАМАНТИТЕ ЩЕ ОТВОРЯТ БОЛНИЦА,АЛА НЕ - ОТВОРИЛИ КАФЕНЕ!!...

40

Анонимен

преди 1 месец

България е вложила много средства в израстването и обучението им, а те когато е дошло времето да връщат тези средства като работят в България, те са избягали. Това е една от главните причини да сме зле - бягството на младите в чужбина.

39

Анонимен

преди 1 месец

Не знам тези луди ли са били, страшни авантюристи или глу.паци. Няма нормално обяснение какво прави разумен чужденец в такава държава при всичкия ужас, който описват.

38

Питам се ка се става

преди 1 месец

говорител в новини с тези надземни гласчета?

37

Анонимен

преди 1 месец

Не разбирам защо се хвали,че се е унижавала в чуждата страна?

36

Анонимен

преди 1 месец

Много българи отидоха в района през 90те. И истината е, че по времето на т.нар. апартейд ЮАР беше най-развитата и уредена държава в Африка, много близка до Европа. И лесно приемаха имигранти. Но в последствие стана една ***.....

35

Анонимен

преди 1 месец

Половината от коментиращите не са изгледали нито 2 мин от репортажа. Става въпрос за хора на възраст, които явно търсят нови предизвикателства,ама за бай G важното е колко пари ще вземат и ако не са в САЩ на по 2 млн заплати са под стандарта му.

34

до При тази липса

преди 1 месец

Ами писнало им е от напрежението. Искат вече по-спокоен живот, а и не са длъжни.

33

до всички недо..

преди 1 месец

До всички критични, злобни, подигравателни и такива като Пфф - една от основните причини сънародниците ни да бягат в чужбина е отношението на такива като вас. Спрете, да съдите, критикувате, да се подигравате, да злобеете, да недоволствате. Всички това отблъсква изключително силно много хора.

32

БРИКС

преди 1 месец

В ДЪРЖАВИТЕ ОТ БРИКС Е ТАКА... ОРЪЖИЕ, ПРЕСТЪПНОСТ, НЕСИГУРНОСТ... КОПЕЙКИТЕ ВСЕ ТИКАТ БЪЛГАРИЯ КЪМ БРИКС.. ЗАЩО, КОЙ ИМ ПЛАЩА?

31

Анонимен

преди 1 месец

При тази липса на анестезиолози у нас, двамата работят в кафене?

30

Анонимен

преди 1 месец

До Мда, ти плюсове ли им цъкаш на тааквиз въртоглави, дето не знаят какво искат

29

MNENIE

преди 1 месец

Тези хора са се наредили в НОИ . Нямат История , нямат Осигуровки . 40 години ги няма .

28

Мда

преди 1 месец

Когато ви писах , че приятели емигрираха в конго и ботсвана вие ми цькахте минусиУбедихте ли се сега

27

Ужас

преди 1 месец

Представи си да избягаш в ботсванаКолко сме зле

26

Анонимен

преди 1 месец

Аха. Завърнали са се, но от Ботсвана, не от някоя просперираща държава. Завърнали са се, но защото в страната е имало жестоки конфликти и престъпност. Т.е. просто са били принудени. Интересно, биха ли се завърнали от мирни и проспериращи страни? Цялата тая рубрика "Завърналите се" е такава. Опитват се да ни убедят, че по-хубаво от тук няма. А ние виждаме какво се случва всъщност.

25

Анонимен

преди 1 месец

Това не го разбирам?!? Берлинската стена е паднала, дипломата ти я признават в Европа. За Германия и Австрия съм сигурен. Само остава един немски да научиш и приравнителни изпити. Тогава що народ се изнесе на запад къде ли не, а тия? 30тина години в бункер живеят! То излиза, че ти колкото и да печелиш няма къде да си изхарчиш парите. Да бяха работили като лекари в някой затвор по-добре. И в ЮАР има 11 ОФИЦИАЛНИ езика. Ще дойде някакъв и *** го разбери какво говори и от какво е болен.

24

ДО 25

преди 1 месец

Имах разговор с Лекар , върнал се от Германия . Той ми каза че парите от Здравната Каса и Пациентите в България се търкалят на пода , трябва само да се наведеш и да ги вземеш . Условието е да имаш Диплома .