58

Анонимен

преди 1 месец

Още като опитаха да взривят буса в Сарафово с чи ...фити 2012 и тогава нашите *** питаха джихадистите "България интересна ли е за вас като терористична дестинация ? "и онези с лек присмех отговориха "Не .Вие не сте важни за такива неща . Само да минаваме към Европа ". Даже и ТЕРОРСТИТЕ НИ СМЯТАТ ЗА СМОТАНА ДЪРЖАВА ,ЧАК НИ СЕ СМЕЯТ !

57

до 56-ти

преди 1 месец

Азбуката и религията са български, но за другото си прав.

56

Анонимен

преди 1 месец

Най-бедната, най-корумпираната и най охамасената държава в ЕС. Държавата, която изповядва руска религия и пише на руска азбука.

55

Анонимен

преди 1 месец

Само на Запад няма спящи клетки и там няма Хамас. Запада ни се подиграва всеки ден с хибридни атаки на Брюксел.

54

Кукунела Снайпера

преди 1 месец

След магариите на Съсел АкаДенкофф и 3% въздушно капков Шенген сигурно вече и армия си имат...Бог да пази България от родните алчни национални предатели и пр0дажни слуги на Посолството!

53

Майната Ви

преди 1 месец

Този в коя държава живее??! Още в развета на социализЪма имаше лагери за обучение на хората на Карлос Чакала - най-зивестния терорист който идваше за почивка, превъоръжаване и финансиране. Имаше и още има лагери на "Сивите вълци". Али Агджа беше на обучение тук и именно в България получи пистолета с който стреля по папата! И НИКОЙ не прави нищо за да ги изгони! Няма такава заповед от мАсква!

52

У БЪЛГАРИЯ....

преди 1 месец

.....Е РАЙ ЗА РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ И ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТИ....

51

Сега като се замисля

преди 1 месец

ако Хамас влезнат в НС и разчистят малко, никой няма да им се обиди, даже ми се струва, че паметник ще получат.

50

Ако САЩ кажат

преди 1 месец

всичко може тука. Щом може да дадем десетки милиарди за чертежи и може разни фалирали фирми да ни строят експериментални ядрени реактори, без конкурс, без обявена цена и без срок за изпълнение - колко му е Хамас да се завъди тука? :D

49

Анонимен

преди 1 месец

В България всичко е възможно, даже и не спящи клетки да има.

48

Анонимен

преди 1 месец

"Ние не знаем какви лица преминават през територията на страната. /"!"/ .... Нямаме ясна информация по какъв начин са попаднали, кой ги е оставил". Обаче знаят, че са Германия?!? - Така са им казали, явно! И какъв е изводът? - Нява заплаха за България?!? Смешната държава, със смешните политици в смешния съюз /даже два съюза/, рекламирани и подкрепяни от смешни медии, вероятно с пари от ... Хамаз!

47

Анонимен

преди 1 месец

Напълно възможно, след като целия народ е спящ...

46

Анонимен

преди 1 месец

Като видях снимката, с тез пръстчета сглобени едно срещу друго, не ми трябва да чета! Спящите клетки на всички терористи са в БГ парламента, под формата на партии.

45

Анонимен

преди 1 месец

Тотални глупости е наговорил този експерт по темата! Все верни неща, но по темата са Ц-ц-ц. Клетки на терористични организации, ако има в БГ (а експерта нито потвърди нито отрече това!), то това вече хвърля нещата във вътрешен за страната проблем а не за опазване на границите й

44

много специалисти

преди 1 месец

се навъдиха напоследък, кой разбира, кой не но се изказва за всичко, по скоро има спящи политици а на вас са ви заспали клетките на мозъка.

43

Анонимен

преди 1 месец

Ако логистиката на ХАМАЗ са 5 пистолета и 5 автомата - зарежи ги!

42

Анонимен

преди 1 месец

Военният арсенал, който е заловен представлява 2 ръждясали пистолета, увити в найлон и заровени в корените на дърво. Зорлем ще ни изкарат терористична държава.

41

Ала Бала

преди 1 месец

Да, спят в американското и израелското посолство. :) Има съвсем официална новина от израелския борсов регулатор, който разследва огромни къси позиции на израелци към големи фирми точно преди атаката на Хамас - тоест са знаели за нея и по-точно казано партньорите в организирането и са ги информирали.

40

Сведущ

преди 1 месец

ДАНС е спяща клетка на Хамас, защото са опънали чадър над контрабандата и си партнират с мафиоти.

39

Анонимен

преди 1 месец

последните 30 години има повече построени джамии, отколко църкви. Дали няма радикализация?