22

Анонимен

преди 1 месец

Разни "спасяват" бездомни кучета от приютите като уз ги осиновяват, а после ги пускат във Витоша или на последната спирка на някой селски рейс. По пет-шест на ден. Трябва да спрат да дават за осиновяване без да проверят дали същият този кучелюбец не е осиновил стотина кучета и после уж са се загубили. Например да се плаща такса при осиновяване.

21

чичо

преди 1 месец

Охаааще падне крадене, а? Има да гушат.

20

Анонимен

преди 1 месец

А солени глоби за хората които ги изхвърлят на улицата?

19

баба мара

преди 1 месец

едно куче лежи с потрошени крака до фантастико в люлин 1 не може и да лае въпрекиче прави усилие

18

Анонимен

преди 1 месец

До Мъни Мъни - Не за пенсионерите, за глупендерите и безмозъчните трябват по-дебели телове, да не тровят обществото. Кучетата са безопасни за разлика от такива като теб.

17

Анонимен

преди 1 месец

Толкова програми минаха за тия бездомничета, толкова пари отидоха някъде, но не при тях. А те стават все повече по улиците, в т.нар. приюти отношението към тях и условията са отвратителни. Иначе се наслушах на приказки за спасяването им. Контрол никакъв.

16

Анонимен

преди 1 месец

Парите ги крадат едно е да даваш пари без да гледаш къде отиват друго е да упражниш контрол и като има, кражба затвор

15

Мъни Мъни

преди 1 месец

Дано "повече пари" означава, че ще има "по-малко" бездомни кучета, макар да се съмнявам. Някои по-съобразителни наши общини взеха пример от запада и успяха да ги евтанират тихомълком. Но в други общини - напр. като софийската, има лобита, които си къткат псетата. И то тъкмо заради въпросните "повече пари".

14

Циганин

преди 1 месец

В тая държава да си куче или ци... "ром". Друго всичко - вълци го яли.

13

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се направят приюти за пенсиите с по дебели телове, за да се завърнат младите в милата ни татковина!!!

12

Куче

преди 1 месец

Кучетата не били извеждани. Ха, че гледам през терасата си кучета *** които живота им минава на 3 метра синджир. Ама иначе собствениците обичат кучетата и искат да си имат. И за какво? Да живее на синджир

11

Точно така

преди 1 месец

Тая държава работи само за пенсионерите и за кучетата. За младите не се прави абсолютно нищо освен систематично да се прогонват в чужбина.

10

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 7......ами станете кyче - пенсионер или пенсионер-кyче и ще ви фърлим някой лев. Ей тва пенсионерите по цял ден дродят по улиците и мислят само какви пари да изстискат от изстрадалото ни бг-общество

9

за ПОМИЯРИТЕ

преди 1 месец

В съседна Румъния колко пари дават за☆☆☆?

8

филанкиши

преди 1 месец

В съседна Румъния колко пари дават за ***!?

7

Анонимен

преди 1 месец

За кучетата има пари, за пенсионерите за добавки не. Честита промяна!

6

Дарк

преди 1 месец

Крайно време е да ги вкарат в приюти с грижовно отглеждане.Еечер е лай все едно,че съм в село.Природа,търсят партньори и после преди два месеца се разминах с цяла глутница - майка със шест 30-40 килограмови деца.Бяха възмутени от кълбета дим,които изпусках,но не следваха майка си,която явно се е нагледала. на ходещи пушални.

5

Дам...

преди 1 месец

Вече нямам никакво съмнение, че в тая територия, кучетата са по-важни от хората! Така че да живеят кучета и котки, а пък хората.....хах, ами за хората остава супата, както го беше казал един ококорен канадски уж харвардец, който загроби с дългове дори и пра внуците ни. Но важно е едно, повече пари ще има за бездомните кучета. Очаквам в скоро време и строителството на апартаменти за бездомни животинки.

4

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм "за"! Все пак бездомното кyче е метафора за днешния българин: безполезен с клошарски аутфит, натирван и недохранен, вечно чакащ в чакалнята на приют "Шенген", вечно търсещ нов стопанин ту в САЩ ту в ЕС няма значение само да го храни

3

Данъкоплатец

преди 1 месец

Защо моите данъци да отиват за грижи за чужди животни?!? Защо трябва да плащаме разходите за бездомни кучета или кастриране на домашни такива?! Всичко това трябва да го плащат кучкарите дето ги развъждат!!!