42

Анонимен

преди 1 месец

Сглобката беше най- голямото зло, защото провеждаше антинационална политика. Хаотични лидери като кирчо и компания тикат държавата в хаос.

41

Анонимен

преди 1 месец

Тия дъртите как гласуват за Вас още не ми е ясно ? Децата от ДГ Малина ви нямат вяра, а пенсионерите ?

40

Анонимен

преди 1 месец

Си разчиства сметките.. Ех, какъв сленг използва това младо и модерно лице на българския социализъм! Браво, Нинова, кариерата ти тепърва започва!

39

Анонимен

преди 1 месец

Ама Вас има ли ви ? Почнахте да се показвате, когато се чу за избори, а иначе си трайкате и прибирате мазни денги...

38

Импексова ЕООД

преди 1 месец

пак разтяга предизборни лакърдии... Вече и бабите от БКП спряга да и вярват :)

37

Анонимен

преди 1 месец

Тя скача с Борисов в устата- БАЦЕ КАКВО НАПРАВИ, ЧЕ ВСЕ НА ИНПЕКСОВА СИ В УСТАТА!

36

НЕ ЗА БСП ИТН

преди 1 месец

До Реалист- мОЛЯ ТЕ СПОДЕЛИ ЗАЩО ГЕРБ И ДПС СЪСИПВАЛИ- ФАКТИ ОТ НС- ИЗТЕГЛИ pdf И ПРОЧЕТИ- ЮЛИ 2023Г В НС СЕ ПРИЕМА БЮДЖЕТ 2023Г БСП ГЛАСУВАТ ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ, ВЪЗРАЖДАНЕ- ПРОТИВ, ДЕКЕМВРИ 2023Г В НС- ГЛАСУВАТ БЮДЖЕТ 2024Г- ВЪЗРАЖДАНЕ И БСП ГЛАСУВАТ ПРОТИВ- МАРТ 2024Г В СОС ГЛАСУВАТ БЮДЖЕТ 2024Г ЗА СОФИЯ- БСП, ИТН ВЪЗРАЖДАНЕ- ГЛАСУВАТ ПРОТИВ- ТЕ ТИЯ РУШАТ ДЪРЖАВНОСТТА- НЯМА ВНЕСЕНИ ПОПРАВКИ, НЯМАТ ВНЕСЕНИ АЛТЕРНАТИВНИ БЮДЖЕТИ- НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ - ТЕ РУШАТ!

35

карачанаков

преди 1 месец

,,Нинова скочи...,, аве тая от като падна от власт все скача не се спря,ама докато бе министър бе кротка тиха, сега се загрижила за хората какво лицемерие,газ пикае че я изпревариха и предложиха великденски добавки

34

Анонимен

преди 1 месец

Задачата, която имат двете предателски фракции -- на борисов и на простокиро е да разрушават всичко функциониращо в България. А българското стадо трябва да се заблуждава, че едната е по-добра от другата и други партии за гласуване няма. Другото нещо, по което действа цру е да се попречи за някакво формиране на опозиционна коалиция, която да измести двете предателски фракции от първите места. А след изборите пак ще са готови за управление заедно и източване на бюджета към сащ и украйна.

33

Споко, Нинке

преди 1 месец

Българинът е с корав ген. След като издържахме 45 години да ни управлява твоята партия и все още ни има, значи няма да ни довърши и някаква си там сглобка.

32

Анонимен

преди 1 месец

Ад пък предлагам - Другарката Трансимпекс- да се бръкне в джоба и заедно солидарно с другарите си от ЦК и наследници на фирми и позиции да плащат ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 200 ЛВ на всички пенсионери - а за децата и ученици по 100лв стипендия всеки месец..Кой е ЗА : да сложи +

31

Реалист

преди 1 месец

Не Сглобката, а Шиши и Боко съсипват държавността!

30

Анонимен

преди 1 месец

Ела си в Крушовица да те водя за риба да ти покажа как кълве.

29

Овчаров

преди 1 месец

Нинова, не скачай, че ще се изсипеш. Можеш спокойно да извадиш от парите на БСП и да раздадеш на тия, които нямат трудов стаж, по200 лв., ако искаш. Предвидени пари в бюджета няма. Защо, когато гласувахте бюджета, не вписахте тия средства? Аааа, не очаквахте, че ще има избори, а както е известно, точно преди избори се флиртува с избирателите...

28

Анонимен

преди 1 месец

Бидона нинова скоро ще и бият шута от бсп и ще проси на попа пари за херо.

27

баба мара

преди 1 месец

никакви надбавки за никои това е купуване на гласове преди изборите с държавнипари плащаите със субсидията ама и тя свърши толкова избори охарчихте се оставка и се махаите

26

Анонимен

преди 1 месец

Бегай си у Крушовица да яздиш прассета мъ отвратителна ммутро.

25

Алекс

преди 1 месец

Другарката скача,но зад нея има твърде малко депутати и скоковете не се забелязват.Когато изгониш от партията качествените кадри и оставиш около себе си само верни придворни,така се получава.

24

Анонимен

преди 1 месец

Нинова поне ПРОДАДЕ някоя друга ракета , и донесе милиарди , а сега тия , под звуците на четирите посолства , ---ПОДАРЯВАТ .

23

Анонимен

преди 1 месец

До сега , най-добре управляваха България , ДПС и БСП , другите са мутри и шарлатанЕ!