103

Перачница

преди 1 месец

на военни бюджети - това е НАТО.

102

баба мара

преди 1 месец

разбоиническа организация това е позор на 21 век да се разтури всички беди начовечеството идват от нато и сащ и българия барабар петко с мъжете без референдумхаиде и ние да им пълним гушите

101

Анонимен

преди 1 месец

Написали сте глупости . нато е създадено за да пази нападаните две световни войни от Германия държави от към атлантическия океан и САЩ . Първоначално нато е създадено срещу Германия . затова се нарича атлантически клуб . Германия не е атлантическа държава да не говорим пък за България . По късно сталин иска да прави златна рубла конкурент на долара и затова се разширява .НАТО ПАЗИ ДОЛАРА А НЕ БЪЛГАРИЯ . В Азия американците не можаха да поробят така народите както в Европа .

100

Случаен минувач

преди 1 месец

Бизнесът си е бизнес. Ето сега прочетох в pravda.ru, че Европа продължава да купува руски газ, независимо, че официално се отказа в 2023 от него. Просто сега газът се доставя не по тръбопроводи (нали взривиха Северен поток), а чрез танкери за втечнен газ. Превозът се осъществява в Балтийско море, танкерите си вървят...

99

Обективен

преди 1 месец

Илон Мъск вчера е публикувал в платформата Х - ако Украина стане член на НАТО , ще станем свидетели на ядрен апокалипсис. И кадри от филма " The day after " от 1983г.с кадри от измислена ядрена война между САЩ и СССР.

98

Чери00

преди 1 месец

До Анонимен Кат гледам как рита това недоумение НАТО съм спокоен за РИТНАТИЯ ако успее въобше да рита! ЩЕ ПОЖИВЕЕМ И ЩЕ ВИДИМ!!!

97

Анонимен

преди 1 месец

"И германците на земята" . Мда, убеден съм , че немския народ тръпне от кеф при тези думи.....

96

Чери00

преди 1 месец

Няма по лъжлива организация от НАТО на света и кой се върже кат нашите лъжци (те успяха и мен да изъужат) само дърво ще яде! Но кат гледам накъде върви работата наи-много още една, две години ще съществува!

95

Анонимен

преди 1 месец

В крайна сметка НАТО ще срита зъга на фашистка русия. Неизбежно е!

94

Анонимен

преди 1 месец

Види се и 75 г. по-късно целта на организацията е една - да подпомага англосаксите и да пречи на останалите

93

н

преди 1 месец

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАТО е основана на 4 април 1949 г. от 12 страни от Европа и Северна Америка, за да се противодейства на съветската заплаха.??????????????

92

Трол от посолствоТо

преди 1 месец

Списъкът на Блум съдържа:Общо за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие Интервенции на САЩ срещу 67 суверенни държави Бомбардировки на САЩ срещу 25 суверенни държави Намеса на САЩ в изборите - в 23 суверенни държави Политически убийства (и опити), организирани от САЩ - в 35 държави Прилагани изтезания - в 11 държавиОбщо за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие.

91

Трол от посолствоТо

преди 1 месец

Найголемият агресор САЩ (а ФАЩ е НАТО и НАТО е ФАЩ)са царе на страховитите касапници, преврати и масови изтребления.Уйлям Блум, един от най-авторитетните американски анализатори, журналист и публицист, създател на първия алтернативен вестник в САЩ (Washington Free Press), събра и подреди в две книги престъпленията на САЩ по света от 1945 г. до 2000 г. Книгите са: Държава престъпник: пътеводител за единствената световна суперсила (Rogue State: A Guide to the World,s Only Superpower) и Убитите надежди: интервенциите на САЩ и ЦРУ след Втората световна война (Кilling Hope: U.S. Milit

90

Трол от посолствоТо

преди 1 месец

Американската машина за преврати: унищожение на демокрация от 1953 г. "Защо във Вашингтон никога не е имало преврати?" "Защото във Вашингтон няма посолство на САЩ". Ако вземем преврата в Украйна в рамките на историческия контекст, ще открием, че след 1953 година САЩ са организирали най-малко 80 пъти успешни или неуспешни преврати в различни държави.Ноъм Чомски намира "за най-добра книга по темата" класическата разработка на Уилям Блум "Убийството на надеждата: интервенциите на американските военни и ЦРУ след Втората световна война" (Killing Hope: U.S. Military and CIA Interventions Si

89

Рушките курви

преди 1 месец

все още се опитват да сделат инДженерното откритие, наречено централна канализация за кУмсОмолск на аМур. Различни светове.

88

Анонимен

преди 1 месец

Тотално пре.н девиз.,,Гермнците -ВЪТРЕ,руснаците -на ЗЕМЯТА,ясно кои задокенски-ВЪН.И светът щеше да бъде песен.Уви!

87

Пловдив

преди 1 месец

Альооо,това за идЕотите,от Европа ли го пишете.Трагедия,падение,лицемерие.

86

Анонимен

преди 1 месец

Прочетете за Операция Гладио. НАТО винаги е било агресивен, терористичен инструмент за окупация на страните и ограничаване на най-голямата заплаха за глобалния престъпник САЩ - Русия. В последните години и Китай.

85

Псилютно романтишно

преди 1 месец

"Абсолютно съм уверен, че контранастъплението на Украйна ще успее", каза генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг оптимистично през април 2023. Псилютно романтишно! А Кая защо не искат да я турат на НАТО, а, па убава е тетката? А искат Рюте да турат. Заплатата е по-голема и от ООН на Гутериш!

84

Нато е съюз на САЩ

преди 1 месец

Без САЩ Европа ще е задължена да спре доставките за Украйна и да счита Украйна за изгубена кауза. В противен случай икономиката на ЕС може да се озове в клин между икономически враждебен САЩ и огромни харчове за гореща война с Русия. Щом САЩ излязат от конфликта в Украйна, излиза и ЕС. Както беше с Ирак, Афганистан и т.н. САЩ водят военните конфликти другите държави от НАТО се ориентират по САЩ.