41

Анонимен

преди 2 месеца

Показаното оръжие, което се свързва с ХАМАС е смешно. На този етап искат да свържат България с терорристичните групировки. Това е оправдание за новите ислямисти, които Денков докара от Австрия.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Колко ли тайника има из България, хем далеч по-солидни от този, който са открили. И дали са само на Хамас?

39

маалатъ

преди 2 месеца

Ся..., Първото въпрос: Откъде туй складирано оръжие - придобито у Бг или вкарано от чужбинъ? Ако оръжиету е българску - кой им го дал??? Ако е от чужбинатъ - как са го вкарали??? Второту въпрос: Де съ нашти служби и в чие "мръсну бельо" съ ровят, вместу да си вършат работатъ - демек, да нъ пазят и защитават от "туристи терористи" дет ни ги връщат заради Шенгенатъ??? И Третуту риторичну въпросата: А, останаха ли у Бг спец служби дет си вършат работата по защита и борба с тероризмата???

38

Анонимен

преди 2 месеца

България се оказва СКЛАД на ЕС за терористи и оръжие , точно както гр. Перник е СКЛАД на столицата София , за ДРОГА И НАРКОТИЦИ ... И никоя институция не прави нищо !После , защо няма Шенген и пълноправно членство в ЕС .

37

Анонимен

преди 2 месеца

Хахахах, егати двойния стандарт. Помощта за Украйна уж било въвличане във война, а оръжията на Хамас не били кой знае какво. Националните предатели винаги са били с Русия и срещу България.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Няма бе! Как ше има! Те Хамас милички, добри! Па Израел - малеее! Душички са, като решат, че си им враг! Няма зор! .... КАКВИ СА ТЕЯ ГУПАВИ ВЪПРОСИ! Естествено, че е опасност! От една страна имаш фундаменталисти, които вярват, че се борят за правото си да съществуват ... от друга страна има фундаменталисти, които вярват, че се борят за правото си да същестуват! Когато ни го правихме, турците изклаха 40 000 души и пак не не се спряхме! А сме ... НИЕ! Знаем сме какви сме. Представете си онези.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Открили няколко ръждясали оръжия,кой знае кога и от кого закопани под едно дърво и вече шок и ужас!Те пък били на Хамас да правят терористични акции в Германия?!И защо им е да ги съхраняват толкова далече от целта?Иначе през нашия разграден двор не се знае кой влиза,кой излиза и кой е тук.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Копейките се опитват да омаловажат проблема, потенциални терористи, хора които нямат проблем с криенето на оръжия нямат част сред нормалните. Не знам защо ги допускат в коментарите.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Е да бе какво не ви е ясно, всичкото копейка мечтае да е резан ятаган и е фен на мурргавелите. Нали искаха да си ги приемат и спасяват, щото не можело само укри. На ви са и русофили, на ви терористи и тарамбуки. Цел живот сърбаме попарата на блатная.

32

Майната Ви

преди 2 месеца

Няма никаква опасност. Ние сме им треноровъчен лагер и склад от много години. Спомнете си че Карлос Чакала идваше на почивка и трениворки у нас. Агджа също мина през България и му дадоха оръжие преди да стреля по папата. А този "тайник" е смешен на фона на стотиците други с повече и по-модерно оръжие предоставени на "Хамас", "Хизбула", "Исламски джихад" и техните съмишленици. Така, че няма опасност да се обърнат срещу нас.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Не виждам защо да има опастност?????Българин прочетохте ли то просто е в БГ тук има всякакви по народност!!!!

30

Гьобелс

преди 2 месеца

Една лъжа, повторена сто пъти, става истина. Намерили два ръждясали пищова, а ни го представят все едно е цял склад оръжия

29

Българинъ

преди 2 месеца

Докато удобните прогресивни цвилят "шенген шенген", Стара Европа си прехвърля ислямистите в задния двор на ЕС - България. Спящи клетки на ислямисти-фундаменталисти, нелегални, легални... и това преди голямата вълна от милиони, които ще бъдат заселени с милиарди евро за "интеграция". Аллаху Акбар, Господа. Бедна, фалирала, корумпирана и обезлюдена Българио, пак от българи си предадена.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Пак добре че спряхте да гърмите по Папите

27

Анонимен

преди 2 месеца

България си остана червена ко- чи- на пълна с продажни наследствени гАзолизци!!!

26

Шоу

преди 2 месеца

Стига циркове,няколко ръждясали пистолета и айде,оръжие на Хамас..и тн.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Да се надяваме, че вече знаем за всички такива тайни складове и нема други

24

Шпек Салам Народен

преди 2 месеца

Оръжие има във всяка помашка или турска къща,ако не могат да си вземат законно(ловно),то тогава си купуват незаконно такова, включително нарезно-калашници.Факт.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Добре че има хора, които крият и заравят оръжие, че всичко ще замине за Украйна. Поне да остане някакво оръжие в България в случай на война.

22

ФАКТ

преди 2 месеца

Най-голямата опасност за България е ОПГ пп дб дпс!!!