15

Манолски

преди 1 месец

Киро искаше да окупира ДАНС и службите, за да има чадър над калинките си, само че мафията ГЕРБ-ДПС го сготвиха. Проблемът му е, че е *** ***, дребен шарлатанин, слуга и кълве, та изпорти историческия шанс, даден му от народа

14

Борисов

преди 1 месец

Откъде на къде митниците ще задържат наркотици и пр.на наши хора,сега в ареста.

13

Съдия

преди 1 месец

Мине не мине време и безполезните толупи в ДАНС изсе-рот някоя голяма подобна, латиноамериканска акция! В стил арест са ' главата на мафията' но иначе нямали никакви доказателства дори за един служител,че е лош.За да създадат впечатление,че въобще нещо върши полуграмотната им сганс за чийто изцепки резонно впоследсъвие арестуваните ще осъдят държавата ,но не гащниците от ДАНС ще платят обезщетения,а ще дойдат от данъците на целокупният народ от които идват и заплатите на работещите хора.

12

Анонимен

преди 1 месец

Толкова години ДАНС си клати краката, сега атрстуваха работещи против мафията. Държавата ври от престъпност на високо ниво

11

Анонимен

преди 1 месец

От 2008 година ГЕРБ много държавни структури са подчинени на ГЕРБ - съд, прокуратура, ДАНС, МВР КПКОНПИ и т н. С други думи тези, които трябва да се борят срещу модела ГЕРБ са подчинени на ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 1 месец

Контрабандата се контролира от ГЕРБ и който пречи на контрабандата ГЕРБ го арестува използвайки някоя от бухалките си ДАНС или МВР.

9

Олимпий Панов

преди 1 месец

Ротация)!

8

Хейт

преди 1 месец

Явно са пречели на схемите на ГЕРБ и ДПС. Същото като с Иванчева: пречеше на краденето и застрояването, затова и спретнаха фалшиво обвинение. Така олигарсите си разчистват сметките.

7

Анонимен

преди 1 месец

Киро подскача в НС ,нужноте да задържат и Василев ,той отговаря за. Митниците ,така че явно има някаква далавера щом ДАНС ги е арестувала тия

6

Анонимен

преди 1 месец

Наказателна акция. Дано на тая лелка и стиска да пропее. Тогава ще стане много интересно. Друг няма да го публикува защото всичките медии са на мафията но дано Сашо Диков има смелостта да го пусне. Чакаме.

5

Анонимен

преди 1 месец

Защо арестуват такива дето разкриват контрабандата?

4

Алов

преди 1 месец

Бойко почва да _чисти старите врагове от ПП-ДБ

3

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Отново в действие е вкаран изпитания метод по отклоняване на общественото внимание от далеч по-актуалните теми на деня.

2

Анонимен

преди 1 месец

От всичко до сега разбрах че този пасквил е контрабандист от над двадесет години,но калинката която е на поста от 44 дни,е виновна за това.

1

Предизборно риалити

преди 1 месец

Ей сега, до изборите, ще преборят цялата корупция.