8

Бай Урко

преди 1 месец

Не е виновен само шофьора а шефовете на транспортните фирми, масово се карат негодни автобуси и камиони, изкарай и този курс и другия и все някога ще сложим гуми или ще ремонтира ме, и няма на кого да се плачеш, като не ти изнася има други, това е истината, иначе днеска всички ще изкажат съболезнования, а през останалото време на никой не му пука,!!!

7

пияница мистик

преди 1 месец

Аз още от първи клас се записах на плуване, а в четвърти вече бях записал за гребец. Ляво гребло на кану. А там, на Гребната база няма как да се научиш да гребеш, без да падаш по няколко пъти от лодката в началото :))) Учете си децата да плуват още от малки

6

Анонимен

преди 1 месец

Току-що изгледах по БНТ интервю с бащата на едно от дечицата. Изключително благороден човек, а явно и синът му е бил с този хубав ген - спасил е приятелчетата си с цената на своя живот. Покой и светлина на душите им!

5

Анонимен

преди 1 месец

Ангелчета!

4

Анонимен

преди 1 месец

В някоя друга страна даскалята щяха да се жертват за децата, а тук са ги тъпкали за своя живот. И искат високи заплати???Винаги се сещайте само за този случай, когато ви излязат някакви даскаля да претендират.

3

Ихтиманчанин

преди 1 месец

След катастрофата се е включил законът на джунглата- по-силните са стъпвали по главите на по-слабите, за да се измъкнат, и не само за живота, ами и къде ми е тилифончиту, детенце, върни се да ми вземеш сака от предпоследната седалка...

2

шибан свят

преди 1 месец

Децата си отидоха, а алчните и глупави даскалици още се влачат.

1

Анонимен

преди 1 месец

Една голяма трагедия!