37

Анонимен

преди 1 месец

Накратко: Турски поток е зло, а Балкански поток е добро.

36

ами

преди 1 месец

Сега виждате ли пп-дб как си плюят на суратя,като за мантарат им "искаме прозрачност" се вдъхновиха СЛЕД като се разделиха с боко и реално са в предизборна кампания и ще повтарят заучените фрази,на които не малко хора повярваха.Само се надявам българите освен емоция да почнат да влагат и малко разум за това на кого ще си дадат гласа....

35

За това е комисията

преди 1 месец

До анонимен 41......За да установи дали сме на печалба от "Турски поток", или на загуба?Да се установи КОГА ще се изплати въпросния проект РЕАЛНО, а не на думи. Както и да се разбере има ли корупционна практика в този проект, какви пари са дадени, от кого, кой го е строил и защо точно той и т.н. и т.н......И в крайна смета да се установи какво точно пише в "изгубената" пътна карта на този тръбопровод!

34

анонимен

преди 1 месец

До края на 25г. "турски поток "се изплаща и започва чистата печалба. Най-лесно е да заблудиш лековерните, че сме на загуба и ГЕРБ са виновни. Бог дал шарани.

33

Коалицията

преди 1 месец

ГЕРБ -ДПС вече е явна.Те не искат доходите на хората да се повишават,за да държат в послушание "материала".

32

Реалист

преди 1 месец

До питам. Какви 100 години без глу.пак? Пишеш си ей така като олигоффрен, каквото ти скимне. Виж малко цифри и ще разбереш, че вече една трета от инвестицията е възвърната от такси. Само за две години, което си е изключително успешна инвестиция.

31

Гледна точка

преди 1 месец

А ве, колко пъти да ви се обяснява, че в България турски поток няма. Турските потоци са си в Турция. В България е Балкански поток.

30

Изнервен

преди 1 месец

Тия в парламента съвсем изтрещяха. Според мен там следващия път трябва да отидат изцяло други хора.

29

ясно е

преди 1 месец

Щом има създадена временна комисия, значи всичко ще се "замете" и "изпере", а членовете и ще вземат бонуси. Реално нищо няма да се свърши като с всички останали комисии.

28

ха ха

преди 1 месец

Аиде намериха си нищонеправене за следващия мандат.Как може само ЛЕНЧУГИ да вкарваме в тоя парламент.Комисиики относно цвета на луната,възможноста да се добива енергия от пръдня,дали вятъра може да мете и тн

27

пияница мистик

преди 1 месец

че народен представител, който участва в една комисия, взима общо 12 775 лева, а председателите на комисии получават по 14 181 лева."

26

пияница мистик

преди 1 месец

"След 15 часа дебат НС реши: Създават временна комисия за "Турски поток". Предложението за комисията дойде от ПП ДБ. Депутатите избраха 12-те членове на комисията" и още "По предложение на ПГ на ИТН Народното събрание прие да бъде създадена и временна комисия за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" и евентуалната роля на Асен Василев в тях. Комисията ще бъде оглавявана от Тошко Йорданов." И сега най-важното: "Ако добавим и парите, които депутатите получават за сътрудници, се оказва, че народен представител, който участва в една комисия, взима общо 12 775 лева, а председате

25

До 32

преди 1 месец

Проблема е че влизат много малко сравнение с инвестицията. Да ти обясня. Купи си ти един апартамент за 1 000 000. И ми го дай аз да го ползвам без ти да можеш да влизаш вътре, а аз ще ти плащам наем по 500 на месец. Кога ще го избиеш този апартамент и ще си върнеш инвестицията ?

24

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата се крие в Банкя

23

Анонимен

преди 1 месец

Коалицията ГЕРБ-ДПС работи

22

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ през 2009-2012 години го пробва този вариант да не прави нищо, защото осъзнаваха, колко са некадърни, но се видя, че така не става.

21

Анонимен

преди 1 месец

Потока "тече" и милионите комисионни от трансфер на газ за Европа влизат в българската хазна. Какъв е проблемът ????

20

Анонимен

преди 1 месец

Комунистите и наркоманите като си измислят една лъжа и я повтарят по хиляди пъти за да я набият в главите на хората. Сто пъти ви го казаха, че бг НИКОГА не е взимала сама решенията. На Путин източногерманката Меркел дето доведе милиони ислямисти в Европа натискаше за този поток. Това се одобри и от ЕК под давление на Германия. Всичко друго са глупости. За 3 г. обаче дълга ни се увеличи с 20 милиарда, а трлчетата повтарят за някакви 3 мил. дето е спорно. Гриндера взел и дал документа на ушнките

19

Анонимен

преди 1 месец

Служебно правителство може да има след седмица, след месец или след половин година. Дотогава депутатите на ГЕРБ-СДС и ДПС искат държавата да спре да функционира забранявайки на финансовия министър да прави разходите, както са предвидени по фискалната програма. Кой гласува за тези некадърници?

18

Пенсионер

преди 1 месец

Най добре е да не се прави нищо , както при правителствата на БСП , за да няма обвинения. Чиста работа.