110

Някой си

преди 1 месец

Пижама, ти освен про-западни медии четеш ли друго? Щото досега тея *** на зеления мазник трябваше да са стигнали на изток до Япония според вашите медии , ама уви местят си собствената граница на Запад.Сигурно вярваш ,че Русия ще нападне и Полша нали ?

109

Кокаински

преди 1 месец

Аз ще я спра таз вАйна само............ Оххххх.... Да имам ме.. Имаме нужното бяло... Оръжие оръжииииееее и ще влезне в масква и ще я изорем.......... Оххххх туй мнооо яко уа обичам България. Още помощи от Брендо... От това от България помощи за нас на фронта.

108

Анонимен

преди 1 месец

Ако психопат можеше да бъде убеден в реалността, лудниците нямаше да съществуват.

107

Стефан

преди 1 месец

Кучетата си лаят, кервана си върви.Та и вие свашитеЕдикой сиказал. А Путин напредва инапредва. Това е реалността

106

Анонимен

преди 1 месец

Жалките форумни уркофили, пак мачкат Русия от дивана......

105

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците нямат боеприпаси, фалираха и не са мотивирани, така че атакувайте смело!!!! Не забравяйте че Путин е много болен от 2 години!!

104

Анонимен

преди 1 месец

Столтенберг е бил дипломатичен. Искал е да каже: "Кой ли пък ще пита Путин! Вече не го бръснем за слива".

103

Анонимен

преди 1 месец

Путин вече е победител, НАТО загуби заедно с Украйна, да твърдиш че Путин не може да победи , след като си победител, звучи същото както Садам Хюсеин крещеше от бункера че е победител ,дни преди да бъде изваден от там

102

Анонимен

преди 1 месец

Ще видим!-:))?

101

Путин:

преди 1 месец

Не съм убеден! Местя го :)

100

Анонимен

преди 1 месец

Нали помните, че е забранено на Украина да преговаря? Не на Русия, на Украина е забранено.... От техния си президент първо, второ от британците, а и от няколко други места, за които Столтенберг като че не знае

99

Горящ Абрамс

преди 1 месец

И как ще го убедите, след като целия отан, убедително бележи загуба след загуба ?

98

Олимпий Панов

преди 1 месец

Хахах ще се пръсна от смях!НАТО като бито куче скимти!

97

Анонимен

преди 1 месец

Путл33р не може да бъде убеден, той може само да бъде победен! А това не става с приказки и кухи фрази от Брюксел и Вашингтон!!!

96

Анонимен

преди 1 месец

Стига измама статии,палата каза 5..6 думи и ,Украйна да се придаде не се доверява на ЕС и сащ ,които финансират Украйна

95

Христо Христов

преди 1 месец

До 81 "... искам искам искам,е тва са еврочиновниците и ако им обришеш по един шалтак немоиш ги стигна" - това СТЕ про'с'таците дет гласуваТЕ за ЕС. Поне 2 милиона у нас.

94

не може да бъде!

преди 1 месец

От играта на шах знам че е невъзможно да убедиш противника си да се предаде ,след като той е видял ,че ти дава мат в 3 хода!Даже и реми отказва!Така е и с Путин -той вижда вече как неговата многоходова комбинация печели и сега е много трудна да бъде убеден да спре...това можеше да стане миналата година,когато не се виждаше печеливша комбинация за Русия.Обаче натовците решиха друго !?А през 2022 май мохеше да има взаимоизгодно реми...и пак натовците са виновни,по-точно ненормалния Борис Джонсън

93

от киреча

преди 1 месец

В момента руснаците така са озверели,че ако влязат в Европа няма кой да ги спре!А ако зеленото еврейче вярва,че ще се радва на милиардите си дълбоко се лъже!Чака го сезала!

92

алоуу,джендърите

преди 1 месец

Не му се пречкайте на човека,да не зачеше и вас!

91

абе

преди 1 месец

тоя плазмодий въобще не е в час! как да седне на преговори, като зеления плъх категорично отказва и иска да изтрепе укрофашистите до крак!