38

Анонимен

преди 1 месец

Коалицията ГЕРБ-ДПС работи

37

ДайвА

преди 1 месец

и комунистите тпи, дайвА. На цял живот лежалите, сега дайте да им дадем. Щото другите са будали. Бачкали са и не са били тарикати. Те са си такива и сега. Стискат зъби и плащат данъци, ток, вода. Ще минат и сега без тия 75 лв. Идват избори и гепирастите и карабините ще да го ду.

36

Ами

преди 1 месец

До Анонимен 37 Тези с 527лв. ще се надяват за някой друг Великден/надеждата крепи човека/!

35

анонимен

преди 1 месец

Грешка, повече от тези получаващи са мързеливци и криещи доходи, рядко има болни и други, дето заслужават. Можеше едно предприятие да открият с тези пари, а така - на вятъра. И откъде знаят, че нямат ренти и наеми, това са предимно тарикати. Крайно несправедливо.

34

Анонимен

преди 1 месец

А тезис 527 лв?

33

Не е честно

преди 1 месец

Защо ни делят?Църквата няма ли мнение?

32

Швайни Делю

преди 1 месец

Абе глупости-давайте ги на укрите-те са по-заслужили

31

Веско

преди 1 месец

До пенсионери с 45 години трудов стаж и пенсионирали се на 55. На 10 години ли почнахте да работите по 40 часа седмично, че май сте учили друга математика?

30

Костадин

преди 1 месец

Не се наядоха тези пенсии. Дано им приседнат тези пари, за които никога не са работили. Безполезни червии, които само смучат пари от работещите.

29

луд с картечница

преди 1 месец

До Анонимен 20 Значи,ти смяташ,че с празни приказки по форумите можеш да промениш нещо,така ли!?Да ти имам акъла!!!:)))

28

Анонимен

преди 1 месец

До 25........Да ти даде господ да разчиташ само на пенсията си и тогава ще видиш..като дойдеш на преломните години. А те идват бързо. Никой не иска пенсионери на работа, търсят млади, засукани. Не забравяй, че има и хора на легло-не ти прилича да дрънкаш глупости.

27

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 26......ами хвърляте ги през прозорците бе...не си ли чел???

26

Анонимен

преди 1 месец

До 24....Ти си в грешка.Така се случи с миналогодишните великденски. Пак се даде на тези с ниски пенсии и това коментирахме, че пенсионери с по-висок доход в размер на стотинки не получихме. Запазила съм вестника в който пишеше, че на всички пенсионери са отпуснати великденски. И не завиждайте на пенсионерите.Работили сме по 45 години, за да сме с мизерни пенсии. А тези дето ги мятат през балконите, едва ли са от пенсии. Това са от продадени имоти. Някой ден и вие ще дойдете на нашето положение.

25

Анонимен

преди 1 месец

Чета коментарите и нямам думи..75 лв ви се свидят за хора които са работили за тази държава по 45 години и живеят в крайна нищета буквално на хляб и картофи,но не ви се свидят всеки месец всичките помощи които се дават на украинци,авганистанци и сирийци

24

До 19

преди 1 месец

Ти тотално си се объркал.Правителството не е казвало подобно нещо.То каза,че от 1.07 ще се вдигнат пенсиите на всички,и тези добавки сега могат да компрометират увеличенията.Обаче гербавите популисти се наложиха,защото идват избори и така си купуват гласове.

23

Анонимен

преди 1 месец

Пенсии изобщо не трябва да се дават.Пенсионерите каквото са си изработири отдавна е окрадено,при това пенсионерите гласуваха за и аплодираха крадците.Пенсиите дето ви ги дават ги крадат от моя труд и от бъдещето на моите деца.

22

Анонимен

преди 1 месец

По добре да не им дават пари защото ги хвърлят през прозореца и така подпомагат престъпността. Въобще от пенсионерите нищо свястно не очаквайте. Пенсионер с пари е като луд с картечница

21

до 19

преди 1 месец

Ако идеш на граничната бразда с Турция/примерно/, ще има момент, в който с единия крак ще си в Турция, с другия в България.......та и тук така.

20

Анонимен

преди 1 месец

А на тия пенсионери не им ли е унизително,че им подхвърлят трохички?Че години наред ги държаха на дъното и те мълчаха?

19

Анонимен

преди 1 месец

И след това правителството най-нагло споменава, че на ВСИЧКИ пенсионери са дадени добавки. Ще си запазя линка за да им кажа какви лъжци са само. И каква е тази дискриминация? Значи те са пенсионери, а ние с малко по-високите пенсии не сме. Не ги е срам.