30

Анонимен

преди 5 месеца

Израелците прекалиха с отстъпките. Ислямските палестинци да спрат да се размножават с по 6-12 деца и да се връщат в "Мюсюлмания", откъдето са дошли. Пък индийците да спрат да се правят на интересни с тяхната подкрепа за Иран и Хамас, да не им върнем ромите, че ще ги питам после. Айде - кой откъдето!

29

Анонимен

преди 5 месеца

Къде резолюцията за Русия?

28

Анонимен

преди 5 месеца

ООНто ще подготви ли резолюция за оръжейно ембарго за Русия. Или ще продължава да назначава ислямисти на заплата в структурите си. Помним ООН хуманитарите от Хамас. Аман от лицемери!

27

До антиСемити=лъжци

преди 5 месеца

Спрете с наглите лъжи на ислямските терористи лъжливо наричани Палестинци по римско име Палестина на земята на Израел, която ненаситните корумпирани ислямски терористи незаконно са инфилтрирали, окупирали, анексирали и непрестанно тероризират с дяволски нацистки цели за анихилация и ограбване на Израел,Така че в Газа Зап.бряг и др.Еврейски земи има само ислямски терор. групи, семействата им и други съучастници като ООН про-терористи, така че по време на война какво търсят там освен ООН подкупи?

26

Руя

преди 5 месеца

Стига са дрънкали и писали разни глупости.Смърт за евреите ,които убиват за удоволствие.

25

Българинъ

преди 5 месеца

И нито дума за непровокираната атака над Израел? На 6/10 имаше мир, две десетилетия нямаше един евреин в Газа. Нито дума за отвлечените? Резолюциите трябва да са срещу агресоора - Хамас, а не срещу нападнатия и защитаващ се Израел. Дотогава - заслужен и непропорционален бой!

24

1-3

преди 5 месеца

ООН е филиал на Хамас.ООН е другото лице на Хамас.Генералният секретар говори езика на Хамас.И защо трябва да вярваме на тия лицемери?Те всички приписват своята вина на една малка-заобиколена от кръвожадни чакали-страна,бореща се за своето оцеляване.

23

сем

преди 5 месеца

Да,и аз да кажа-ами тия парапланери-дето дойдоха от Газа във фаталния ден,всички ли бяха израелски войници,и ако наистина-както смята един-по-долу,с изказването си-израелци убиваха израелци на тоя ден,защо цяла Газа празнува на тоя ден.?

22

аноним

преди 5 месеца

До номер 12-Съмняваш се,че виждате ли,,,невинните" от Палестина нямат пръст в събитията от 7.10.2023г.Да те попитам само-как 243 заложници се озоваха в Газа?Доброволно ли отидоха до там,и доброволно ли се предадоха,а сега не се знае изобщо дали има о Ивелин,и по тая причина ония мълчат.

21

Анонимен

преди 5 месеца

На всеки е ясно че подобна резолюция няма как да мине . А относно блокадата - да питат и Египет защо не приемат приемат палестинци на тяхна територия

20

Анонимен

преди 5 месеца

Евреите са хилядолетни вредители.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Крайно време беше. Не забравяйте и 13 рунда санкции.

18

111

преди 5 месеца

До Анонимен 16: Щото няма голям смисъл да се коментира - резолюцията няма да мине, а ти ще продължиш да си лаеш безпомощно.

17

Да

преди 5 месеца

Ционизма е по опасен от фашизма, нужно е света да се събуди и да спре евреите да убиват.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Доста умълчани са под тази статия фенчетата на "богоизбрания" народ.

15

Анонимен

преди 5 месеца

И защо нямаше оръжейно ембарго за иран и Хамас? И защо все талибански джихадистки държави внасят такива резолюции, но когато убиват и взривяват християни, си мълчат и потриват ръце?

14

Факти

преди 5 месеца

Защо само оръжейни, трябва пълен пакет санкции и пълна блокада, евреите наруши ха всички международни закони и правила.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Хахахах, ама ФАЩ казаха че щели да дават на Изреал отъжие за млрд. Тях хваща ли ги това или за ФАЩ не важи

12

Анонимен

преди 5 месеца

И още нещо от мен до оперираният от логическо мислене. Пишеш "определено всички палестинци са знаели какво ще се случи тогава ноември месец." Я обясни сега как така всички палестинци са знаели, какво ще се случи ноември месец (всъщност е октомври, но друга тема), а МОСАД не са знаели? Или са знаели, но някак си е било по-убодно да го допуснат? Пак влизам в твоята логика. Аз не твърдя нищо, а само питам.

11

Анонимен

преди 5 месеца

"И да, не вярвам в Газа да има невинни - тея стотици километри тунели, оръжия, ракети, хиляди главорези на Хамас..., определено всички палестинци са знаели какво ще се случи тогава ноември месец." - Ти май си опериран от логическо мислене! Браво! Операцията е била успешна. Ти знаеш ли, че в България има мафия и краде пари от хората, прави поръчкови уби_йства и т.н.? Знаеш. Еми значи си за затвора "приятелю" (по твоята логика, не по моята).