29

Алито от София

преди 1 месец

Къде и да пипнем у високите етажи на властта, съдии, прокуратура, и особено митниците, на всякъде корупцията е завладяла абсолютно всички, и се почва от най горно ниво, шефове, зам, секретарки и на доло до чистачката Айше, която и тя е в корупционната игра, е как да се развива тази, малка, но много богата и пълна с алчни и завивисливи хора страна, и дори и на малките деца е ясно че всичко тръгва от един единствен алчок, Бойко Борисов, лошото е че и други дойдоха Киро джуката и Асен левореза

28

Анонимен

преди 1 месец

Първата жертва с най-честната физиономия! Веднага ще повярвам на всичко, което казва!

27

Анонимен

преди 1 месец

Коалицията ГЕРБ-ДПС работи

26

Коментар

преди 1 месец

Тази нощ ще пише показания. Нещо домусчиевите бизнесмени "които строят пристанища" са се изпокрили вдън вода. Няма вече купони и оргии. Ще им заврем насмърканите носове в задните им части

25

Анонимен

преди 1 месец

Държава ли

24

Що за персона?

преди 1 месец

Извинете, какво е това нещо от снимката? Джебчийка ли е? Съвсем "интелигентна" физиономия. Нито сериозност, нито държание, нито правилно говорене, като изтървана. Това е жена на висок пост...

23

Американски приятели

преди 1 месец

Гледах я по телевизията, анонсира че американци и други съюзници и приятели от чужбина ще я защитят. Дрънкаше глупости, кривеше се и мяташе мръсно руси косички. Не пропусна да ни заплаши между два подскока на рамената.

22

Анонимен

преди 1 месец

Великденското агънце отиде курбан за здраве и берекет на всички нас.

21

Ответен удар!

преди 1 месец

На Боко хората отмъщават и атакуват хората на ПП-ДБ за скандала с Пътната карта!!!

20

Йосарян

преди 1 месец

Изглежда чесна, хахаха

19

Странно

преди 1 месец

Г-жа Банкова е извикала неподкупни митничари от САЩ на "Капитан Андреево" и в Бургас. Очакваме митничари от Англия на "Капитан Андреево". Очакваме и австрийски митничари. И на Мафията й секнаха каналите .... затова ли е тази "акция"?!

18

Анонимен

преди 1 месец

Тука корупцията е толкова дълбока, че и мините в ЮАР са плитки !!! Всичките са се навързали съпрузи/братя/сестри/баджанаци/любовници... по държавните структури и всеки пази другия и лапат яко!

17

Анонимен

преди 1 месец

Оффф, само жертви в тази 5кочина5. Те живота си дават за народа и държавата, а ДАНС ги арестува. Горките жертви.

16

Анонимен

преди 1 месец

Ако изкарат доказателства сега да ги вкарат всичките по затворите. Всичките пп измамници. Въпроса е дали ще има доказателства, щото ако няма си е само сплашване и нищо друго. Нали пп щяха да изкарват доказателства срещу буци и мафията :))))). ДПС никога повече във властта, а нищо не направиха с изборните секции в Турция. Къде са Доказателствата на ПП за измами. Или ще пуснат някоя изрезка от вестник и снимки от фотошоп :)))))

15

Бай Ставри

преди 1 месец

Корупцията в БГ е мит, както и Нотариуса!!! Никой нищо не знае, проКУРатурата е импотентна. Обаче в сградата на ВАС има едно заведение за хранене и на обяд съм ходил да хапна - проКУРорите се почват от обяд с ракии и водки и после тия очакваме да работят, а те на обяд са вече "Мики Маус". Който не вярва да отиде на обяд там и да се увери - заведението се казва "Везната". Банкети им дайте на напите проКУРори и къщи и сметки зад граница!!!

14

?!?

преди 1 месец

Да не станеш втората Иванчева, защото няма значение на кого си първата!

13

ааааааа

преди 1 месец

голем смех на държава с мноо про***Ст народец ! жалко за БГ

12

що така бе МИМЕ

преди 1 месец

Няма крушка без опашка !

11

бг смешки 2

преди 1 месец

някой я е поръчал ! дали не става въпрос за преразпределение на КОнтрабадните канали и наркотрафика защото хванаха голяма пратка в Бургас преди 10 тина дена ...некъв хеликоптер обикаля в Лозенеец цял ден ...голяма СМЕХОРИЯ Е У БГ !

10

Мусайбе

преди 1 месец

Е как пък все жертви бе един виновен няма. Тая задна прашка от къде долетя че шефка на агенция стана и то не на агенция за детето а на митниците