8

Анонимен

преди 1 месец

Ех този автобус ! Превозвал е пътници без технически преглед ! Ало,пътниците,защо се возите без технически преглед ?

7

Веселинъ 7112136860

преди 1 месец

Заглавието ме хипнотизира за едно известно време.Без да искат,турците и сефарадите в Днес създадоха изключително точен коментар.Искаха да кажат,че автобусът е без технически преглед,но се получи прекрасната ,пръкнала се от простотията истина,че и пътниците имат спешна нужда от технически преглед. Каквито хората ,такъв и автобуса.

6

Кон

преди 1 месец

Този от Варна, не знае ли, че вентилаторите не се проверяват на ГТП? Твоя работа си е вентилатора, решил си да го зарежеш, и ти като мен. Само където аз не чакам милиционери да ми кажат, че е за скрап.

5

Анонимен

преди 1 месец

Пак няма виновни, утре всичко е по старо. Кога ще спрат шумотерористите тормозещи всички градове? Кога?

4

Перниканец

преди 1 месец

Mилиционерите яко се вживяват, когато пипнат някой без ГТП или без фарове. Веднага ви вършат работата с таблетите. Виж - ако продаваш дрога, имаш канал за крадени коли или точиш ДДС, тогава вече са ти първи приятели.

3

Анонимен

преди 1 месец

А то все едно има полза от минаването на технически преглед. От всички пунктове,едва десетина процента си вършат работата както трябва, всичко друго е думкане на печати и прибиране на едни пари. Особено тези които по документи се водят, на зълвиния шурей,на бабата на чичо Тони полицая . Милиционерска трагедия,са двете думи описващи всичко и навсякъде.

2

GTI 2.3 V5 150 коня

преди 1 месец

а на техническия що не ми казаха че единия ми вентилатор е за смяна че пламна в центъра на варна, а мевере освен да минат покрай ме с лоши погледи друго не направиха :)))

1

Анонимен

преди 1 месец

Каква голяма победа на закона 500 лева акт, а ония 400 млн. за тунел железница с които можеше да се построи още 1-2 тунела докъде стигнаха нещата до под кривата круша знам ама все пак да питам.