28

Мързи ли ви българи?

преди 2 месеца

повечето от тези хора в парламента работят против менталното, физическото и финансово благосъстояние на българските граждани

27

Анонимен

преди 2 месеца

Стоичков и рачков продължават с рекламите )

26

44052

преди 2 месеца

Е кака няма да отхвърлят, хазарта е техен

25

Анонимен

преди 2 месеца

Тук се вижда свързаността на депутатите с хазарта. Тези реклами са вредни, развращаващи, създаване на зависимост. Не разбирам защо всички институции свързани с възпитанието на младото поколение не вдигат врява до небесата. Безразлични са. Реклами за лекарства също не трябва да има.

24

нали

преди 2 месеца

Нали хазарта е забранен за непълнолетни. Нека тогава се ограничат часовете за реклами. Сутрин до 08:00 и вечер след 22:00 да са. През деня да не ги гледат децата

23

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 23 Каквато и да било забрана на хазарта с нищо няма да спре играещите хазарт ------ ... ----- Много ясно, че ще спре поне 95% от играещите.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Повечето от нас ГЕЬОВЕТЕ мразим Расиа, което го доказваме на изборите, като гласуваме над 75% за евро-атлантически партии!

21

Добре че не е приет

преди 2 месеца

Иначе щяха да ви затворят сайта.Нали рекламирате постоянно бързи кредити и хазарт .

20

Анонимен

преди 2 месеца

До 20, тези дето обичат Расиа си ги наказвайте, повечето от нас мразим Расиа, което го доказваме на изборите, като гласуваме над 75% за евро-атлантически партии! България е много по-евроатлантически ориентирана, от държави като Словакия и Унгария примерно

19

Анонимен

преди 2 месеца

Каквато и да било забрана на хазарта с нищо няма да спре играещите хазарт, а само ще лиши медиите от доста добри приходи

18

Sata NATO

преди 2 месеца

Трябва тотална забрана, а не само на рекламата. Всички зали, казина, онлайн игри и прочие, трябва да бъдат забранени и запечатани в един миг. Хазартът е война срещу собствения народ.

17

кой

преди 2 месеца

ГЕРБ ,ДПС и ППДБ са на хранилка от престъпните хазартни босове.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Българите обичат Русия и трябва да бъдат наказани жестоко, без значение от метода. Забрана за недоразумението възраждане.

15

123

преди 2 месеца

Той трябва да е забранен...

14

Ванката

преди 2 месеца

Това си е обиране на балъци покрай огромни перачници на пари. Но политици и партии се финансират явно и неявно от тях.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Любен Дилов-син от ГЕРБ посочи, че забраната на рекламите няма да спре средата, в която се развива хазарта, а само ще я направи по-тъмна. -----Ей, много са нагли герберите и седесарите. Ами направете легална и рекламата за твърдите наркотици и проституцията, че да изсветлеят тия дялове на икономиката, та и малко данъци да съберете от тях.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Еее, няма да гледаме Райчето, Рачков и Стоичков вече ...

11

ВЪЗРАЖДАНЕ над 50%

преди 2 месеца

Подкрепям ги НО в случая не съм съгласен с тях.Хазарта спомага неимоверно много при отсяването на качествения генетичен материал от некачествения.Хазарта обрича повредените индивиди на глад,нищета и редуцира тяхното възпроизвеждане. Освен това създава евтина работна ръка която да служи на качествените индивиди. Колкото повредения материал е по беден толкова здравите индивиди ще са по богати което е допълнителен стимул за тяхното професионало и интелектуално развитие!А това е + за една държава!

10

Анонимен

преди 2 месеца

До Моето мнение 7 - Проблемът тогава е, че тръгва един "подземен" хазарт и парите хептен се наливат в "странични канали". Най-добре е, да направят като пвоечето държави - покер игри, ролетки, зарове, блек джек - само в 2-3 големи хотела из странта, както и един курорт, където да ходят и да се разцепват комарджии, ако толкова искат. Останалото едни прости ротативки с максимален залог 20 стотинки, дето на 10 лева, връщат 9.5, така че с 5 лева, да може да играе 2 часа, докато му писне.

9

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 2 - Ами нямаа как да атакува становището, нито моралните подбуди за отправянето. на становището, следователно атакува личността, за неща, които нямат нищо общо с казуса.