10

Трифон

преди 1 месец

Съгласява се да отидете на почивка за ваша сметка въпреки че ич не му се ходи. Има много работа по лозята. Съгласил се е разбира си само и единствено за да ви угоди, даже не един път.

9

Трифон

преди 1 месец

Ето още един добър признак. Съгласява се да му купите нови дрехи за да не се срамувате от външншят му вид когато ходи до вас. Той попринцип ич не иска нови дрехи, старите не са (съвсем) скъсани, но се съгласява само за да ви зарадва. Парите трябва да са харчат пестеливо, дори да не са неговите, а вашите, но щом това ви радва е съгласен.

8

Анонимен

преди 1 месец

Прескача оградата на поделението и пътува зимата на стоп през Стара планина за да присъства на рождения ви ден. Сутринта пак на стоп се връща за да си излежи ареста.

7

Анонимен

преди 1 месец

Друга не му е плащала сметката, когато той я е поканил на кафе. Само вие.

6

Анонимен

преди 1 месец

95% от хората днес не правят преди сън онова, което е описано тук в коментар N 8, само ако са на дискотека или на друга веселба до късно през нощта.

5

Анонимен

преди 1 месец

В днешно време, повечето хора си лягат малко след като изключат телевизора или след като преустановят работата с компютър. Изключение правят онези, които са в изпитна сесия и учат докато им се доспи или имат някаква писмена работа (пишат статия, правят изчисления) до последния момент преди сън.

4

Анонимен

преди 1 месец

Приятни сънища!

3

Навитак

преди 1 месец

Мише, можеш да си единствената, ако никоя друга няма да му върже!

2

Поръчах

преди 1 месец

Надуваема.... АМА на третия ден много сополи има от носа... Болна ли е или Пълна...

1

До 1

преди 1 месец

Не си оригинален, като ръсиш тая глупост.