80

Нали

преди 1 месец

А пък американските не богатеят нали те просто демократично и ценностно изсмукват благата на демократично окупираните от тях държавици по целия свят. Само пиклива България им нарина милиарди за самолети, БТР и други подобни. А туй че за 30 години ни съсипаха пазарите и производството във всички области на икономиката и взеха пазарните ниши да не броим. Но за тях нито дума .Как беше преди приказката преди-Всичко за благото на човека. а Иванчо казал : Другарко сега да кажа ли и името на човека?

79

Анонимен

преди 1 месец

Това на фотото е похапнал и прехапнал руски милиардер с блинчики.

78

тъпомер

преди 1 месец

А защо премълчавате че американските милиардери са се увеличили и удвоили мангизите според Блумбърг,манипулативна статия стил седемполови.Статия за шарани.

77

пияница мистик

преди 1 месец

Всичко от ресурси бате, един няма да е станал милиардер от технологии като Мъск, Гейтс или Безос....тц-тц-тц. Загубена нация. За нищо не стават, освен да копат

76

Защо ли ?

преди 1 месец

АМИ ЗАЩОТО САНКЦИИТЕ РЕАЛНО СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ САМО ОТ НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ - БАЛЪЪЦИ, като България. На САЩ стокооборота и с Русия РАСТЕ... Разбра се че Германия търгува с Русия... Франция... Белгия... Испания... Италия... Полша има редица компании които само "на думи" са напуснали Русия... Япония се обяви против... и продължи да търгува с Русия. ЦЯЛА ЕВРОПА използва Индия като посредник при търговията си с руски ресурси. ОЩЕ ли се чудите защо руските олигарси забогатяват. СВЕТЪТ Е БИЗНЕС А НЕ ИДЕОЛОГИИ.

75

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Тях не ги мисли,по добре гледй себе си,че дори не можеш да пишеш правилно" -- в бот-фермата нямате ли spellchecker-и поне да се научите на правопис за тия фалшиви рубли дето ги взимате?

74

Анонимен

преди 1 месец

Войната на олигарсите

73

нищо не разбирам!

преди 1 месец

В този конфликт Русия-Нато+Украйна, капитализма се бори с ...капитализма. Милиардери се борят и бият срещу други милиардери. Пълна обърквация! Уж бяха солидарни помежду си, особено когато се появят разни червени, които смятат да им конфискуват милионите и милиардите. Както е било в 1917 г.

72

Анонимен

преди 1 месец

Тъпия европейски политик така и не стопли, че Русия могат да вземат пари за стоките си от където си поискат, но Европа не може да вземе нефт и газ от много места и в достатъчни количества.

71

Анонимен

преди 1 месец

Руските милионери първо са били милиционери (от КГБ).

70

Анонимен

преди 1 месец

Цитат от Маяковски за руските олиг(офрени)арси: "яж ананаси, с банани се дуй. Твоят последен ден иде, буржуй!".

69

Анонимен

преди 1 месец

70- ..ПО ПАРИТЕТ НА ПОКУПАТЕЛНА СПОСОБНОСТ НА 6 МЯСТО, ПО НОМИНАЛНА СТОЙНОСТ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО- НА 66 МЯСТО ЗА 2021Г- ДО ЕКВАТОРИАЛНА ГВИНЕЯ

68

Анонимен

преди 1 месец

Има един милиардер, от производство на тостери!

67

нищяк

преди 1 месец

Статията е или следствие на някаква пропаганда, или писателя е зле. Вагит Алекперов отдавна на е "собственик" на ЛУКОЙЛ. ;)

66

нищяк

преди 1 месец

Според всички класации (западни) Русия е петата най-бързо развиваща се икономика в СВЕТА! А ние плащаме за санкциите измислени от германската акушерка, която между другото е следствена за корупция с ваксините срещу КОВИД...

65

Анонимен

преди 1 месец

Путин е диктатор. Другото няма значение

64

Анонимен

преди 1 месец

Руските олигарси,както и българските,все още забогатяват в долари.Когато започнат да забогатяват в рубли,пак да пишете.

63

БАНко

преди 1 месец

АнонимеН-чо , НЯМАШ ЛИ МАЛКО МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ ДА ПРОЧЕТЕШ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 2О ГОДИНИ НА РУСИЯ , СЛЕД ПРОДАЖНИКА ГОРБАЧОВ И ЕЛЦИН !!! ЗАЩО Е НУЖНО ДА СТАВАШ ЗА СМЯХ С ОМРАЗАТА СИ И МАЛОУМИЕТО СИ !!!

62

Анонимен

преди 1 месец

Когато има хаос, забогатяват малцина. С много. Когато няма хаос, забогатяват мнозина, но с малко. И сега въпрос - кой има интерес от хаоса, кой го създава?

61

преди 1 месец

Някой знае ли с какви полезни за човечеството дейности се занимават руските олигарси за да изкарват толкова много пари?