229

Горящ Challenger 2

преди 1 месец

Как ще деМобилизират някой, който е перманентно моГилизиран ? Да сте мислили на време

228

Анонимен

преди 1 месец

Никаква демобилизация!!! Руснаците нямат боеприпаси, фалираха и не са мотивирани, така че атакувайте смело!!!! Не забравяйте че Путин е много болен от 2 години!!

227

Анонимен

преди 1 месец

Няма ли кой да каже на тия женици , че никой от двете страни не е обявила война и по закон няма право за мобилизация , в тази ситуация само доброволци и не умни....

226

Ми

преди 1 месец

Щото тези по баровете ще оцелеят. Ако Киев падне, както казва жената, ще изпит водка с руския и ще си говорят за общи роднини. В двете държави.

225

Анонимен

преди 1 месец

"Е, тогава защо не отидеш да служиш на мястото на съпруга си?"Много правилен въпрос задават. При положение, че уж сме равни, то защо само мъжете трябва да ходят и да мрът!?!?

224

До Олимпий

преди 1 месец

ПАНОВ - ОПИСАНИЯТ Е БИЛ ПРОФЕСОР ДО ПОСТЪПВАНЕТО МУ В АРМИЯТА,А СЕГА Е БИВШ ПРОФЕСОР,ЗАЩОТО Е НА ФРОНТА,А НЕ ТАМ КЪДЕТО ОБИКНОВЕНО СА ПРОФЕСОРИТЕ... ПО СЪЩЕСТВЕННОТО Е, ЧЕ УКРАИНЦИТЕ НЯМАТ ПАТРИОТИЧНИ ЧУВСТВА КАКТО ОТБЕЛЯЗВА СТАТИЯТА!!! И ТОГАВА НЕ МИ Е ЯСНО КАКВИ СА ЦЕЛИТЕ НА КЛИКАТА НА ЗЕЛЕ, СЛЕД КАТО НА УКРАИНЦИТЕ ИМ Е БЕЗРАЗЛИЧНО - УКРАЙНА ЛИ Е, РУСИЯ ЛИ Е???!!!...

223

Бай Дрън

преди 1 месец

А защо само мъже на фронта? Трябва да са 50 на 50, иначе няма да останат мъже за хохлите.

222

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците нямат подобни проблеми с демобилизации - който отиде,не се връща. Тях направо ги оставят да гният из украинските поля. Първо свършиха 120000 за СВО, после могилизираха 300000, но и те свършиха. Сега поредните 150000 си идват по реда.

221

АНГЕЛ

преди 1 месец

Украинските жени да бъдат спокойни. Руската армия демобилизира Укро бойци всеки ден по много ! Ще дойде ред и на съпрузите им!!!

220

Анонимен

преди 1 месец

Сдавайса, хаxoл!

219

Аман...

преди 1 месец

Пфу, аман от тая украйна, аман. По цял ден, всеки ден. Няма ли други важни неща по света, други войни, глад, страдания никъде ли неостанаха, че само с тая украйна... Нещо за Африка или Азия кажете, маmаtа му вече...

218

Анонимен

преди 1 месец

ИТ спец на фронта АХАХАХАХАХАХАХАХА

217

Сандо

преди 1 месец

демобилизация единствено под земята!

216

путин

преди 1 месец

е УБИЕЦ

215

Анонимен

преди 1 месец

Айде освободете от военна служба невинните украинцио, за да могат българските укрофили да им заемат местата в истинската битка срещу врага.Айде, укропитеци, чамодан - вокзал - украйна. Няма нужда да се прибирате. Никой няма да тъжи за вас. То и няма да се приберете де... Ако не ви избият руснаците, украинците ще го направят.

214

Олимпий Панов

преди 1 месец

Поредната краварска пропаганда!Бивш професор по физика никога няма да е на фронта, има доста по големи задачи отколкото да натиска копчето и да подава снаряди!Жена му измислен персонаж-който казва в пряк текст всичко що се движи в украйна ще бъде пратено в месомелачката!

213

Анонимен

преди 1 месец

На 43 години и вече професор. Голяма работа са тея украински мъже бе..

212

Дзивко

преди 1 месец

Нарича се ротация на фронта, едните се бият докато другите са в тил и обратното, Украйна изпитва проблем с набирането на нови войници, много дават фира..., в САЩ началото на края на войната във Виетнам е момента в който почват да дърпат децата на средната класа в армията, майките излизат на протести и това е началото на края на войната

211

Анонимен

преди 1 месец

С молби няма да стане !

210

Горящ Абрамс

преди 1 месец

И да ги демогилизират, няма да са както преди ! Да са се сетили на време да възстанат срещу наркозелката.