6

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

В случаят възразявам на евентуално американско вето. Ще обясня защо. При положение,че ООН е една терористична световна организация движена от членове на диктаторски държави,то членството на палестинците би било адекватно решение. Друго трябва да се направи и то е палестинците да бъдат приети,а САЩ ,Австралия, ЕС да напуснат ООН. Нека оставим канибалите,педофилите,некрофилите,терористите да чиновничат,а ние си направим наша организация.

5

Анонимен

преди 1 месец

А като я получат смятат ли да нападат отново Израел?

4

Анонимен

преди 1 месец

Ха ха ха ха ха

3

Анонимен

преди 1 месец

Проблема на Палестина е ,че палестинците не подкрепят Палестина. Точно те са хората които на няколко пъти отхвърлят предложения за създаване на държава Палестина и тръгват на война срещу Израел ,от тук на сетне след всяка загубена война следва предложение по-лошо от предишното ,но за това са си виновни само те . А ако в Газа продължават да си избират Хамаз да ги управляват скоро няма да има Газа - не случайно и арабите не ги приемат .

2

Анонимен

преди 1 месец

И Западът не ги подкрепя вече израелците. Подкрепят ги политици и кръгове в САЩ, а нашите в ЕС са забравили да мислят самостоятелно, водят се от САЩ. Западните политици ще трябва да се вслушат в народите си по въпросите за Палестина и Украйна. Защото много очевидно е лицемерно отношението. А цената я плащаме всички.

1

Христо Христов

преди 1 месец

Браво! Светът подкрепя палестинците. Само "Западът" подкрепя Израел.